Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Hastalık

Anonimbirisi

Yeni Üye
Herkese merhaba,kaplumbağam ile ilgili fikrinize ihtiyacım var danışmadan hareket etmek istemedim sadece forumdaki yazıları okuyarak,sabah bir kaç kez hapşırdı ağzının kenarlarında beyaz köpük farkettim o zaman kuru alandaydı çalışıyorum yeni bakabildim geldiğimden beri hareketlenmiş suya da girip çıkıyor hapşırık ve köpük yok.Elimde gentagut mevcut kullanmalı mıyım?

Herkese merhaba,kaplumbağam ile ilgili fikrinize ihtiyacım var danışmadan hareket etmek istemedim sadece forumdaki yazıları okuyarak,sabah bir kaç kez hapşırdı ağzının kenarlarında beyaz köpük farkettim o zaman kuru alandaydı çalışıyorum yeni bakabildim geldiğimden beri hareketlenmiş suya da girip çıkıyor hapşırık ve köpük yok.Elimde gentagut mevcut kullanmalı mıyım?
Sorulan soruları cevaplayın demiştim.

Akvaryumun bir fotoğrafını atın.

Kullandığınız ekipmanların fotoğrafını atın ve özelliklerini yazın.

Kullandığınız yem, takviye, su düzenleyicileri yazın.

Kullanın sabah akşam 2 damla yem yiyorsa stick yeme damlatıp suda hemen önüne atın yesin. 3 gün kullanın sonra bakalım.

Burun akıntısı varsa bronşittir.

Köpükleşme lamba altında fazla kaldıklarında susuzluğa bağlı olan durumdur.

Geri