Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

hep üst üsteler :)

Cvp: hep üst üsteler :)

Cok sirinler ama heran birsey olacak diye korkuyorum sürekli takipdeyim :D bazen geciyorum karsilarina izliyorum onlari degisik birseyler yapiyorlarmi diye :D

Hosbuldum tsk ederim cevaplandirdiginiz icin yeni oldugumdan neyi nereye nasil yazacagimi daha tam olarak bilmiyorum ama sizden cok sey ögrenecegim kesin bir ara ölcüp yayinlarim ve nerede nasil yasiyorlar onuda göstericem sanirim biryerde hata yapiyorum :S

kabuk boyları ve ekipmanlarınız neler, akvaryum var mı ? bu konularda detaylı bilgiler verirseniz iyi olur.

sonuç olarak yavru dediğinize göre ve duygunun söylediği gibi günde iki öğün ve kafalarını geçmeyecek oranda vermelisiniz. bu zamanlarında protein ağırlıklı beslendikleri için menülerinde karides/gammarus olmalı. yem çeşitlerinizin tamamını da yazarsanız iyi olur alacaklarınızı söyleriz. hayırlı olsun ve foruma hoş geldiniz.

mailto:/forum/Konu-su-kaplumbagasi-bakiminda-temel-bilgiler.html

Bu konuya bir göz gezdirip eksikler neler faydalanabilirsiniz. Bunun dışında arkadaşların dediği gibi yaşam alanını anlatıp elinizdeki yemleri belirtinki size yardımcı olalım.

Geri