Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Herkese Merhaba

Erol15

Yeni Üye
Herkese merhaba.Yaklaşık 25-30 yıl sonra kızıma gelen su kaplumbağası vasıtası ile forumu buldum.Ve kendi çoçukluğum da kaplumbağalarıma bilmeden ne kadar bilinçsiz ve yanlış davrandığımı öğrenmiş oldum.Şimdi ise bu forum sayesinde öğrendiğim bilgilerle ona doğru ekipmanlarla doğru bir bakım sunmaya çalışıyorum.Sadece bilgi veren birbirine yardım eden sizlere merhaba demek ve teşekkür etmek istedim.

Foruma hoşgeldiniz.

Akvaryumunuz yoksa hayvanın ufak olduğunu farz ederek minimum 30 litre olmak üzere 50-60-80-100 ne kadar büyük alırsanız o kadar uzun süre gider. Ona göre su ısıtıcı ve filtre alacaksınız. Kuru alan ve ısıtma lambası olacak.

Lamba konusunda burada bilgi verdim.

Elinizde yoksa burada satılıyor.

Sistem genel itibariyle böyle olacak. Kuru alanı kendinizde yapabilirsiniz.

Teşekkürler cevap için. 30 litrelik bir akvaryum kuru alan ısıtıcı lamba iç filtre ve su ısıtıcısı var.Aynı zaman da beslenmesi için de yemlerini aldım.Bu sefer ki hedefim ilk defa büyüdüğünü görmek ve uzun yıllar bizimle yaşamasını sağlamak.

Geri