Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Herkese teşekkürler

Cvp: Herkese teşekkürler

cem' Alıntı:
geçmiş olsun o konuya bakma o konu eski o yöntemi kullanmıyoruz artık. eczaneden genta damla al gözlerine kuru yerde sabah akşam 2'şer damla damlat. ayrıca kabuk boyu 6 cm civarı ise günde 3 damla da ağzına damlat açmıyorsa vitamin damla gibi ağız çevresine sürersin. su 28 derece kuru alan 32 derece olsun. kuru alan için dereceyi kuru alana yatırıp 20-30 dakika kadar beklet. sonra bakıp mesafeyi ayarlarsın. stick yem yemeye başlayınca 3 damlayı yemine damlatıp suya değdirmeden ağzına verirsin.

kabuk boyun en fazla 6cm dir hocam 
genta ve teramisin aldım gözüne damlattım, kulak çöpüyle de teramisini sürdüm
gözleri kaşınıyor, elleriyle de kaşıyordu, teramisini sürerken resmen houna gitti gözünü ovalamam çöple nasıl kaşınıyorsa artık

3 damla genta mı damlatayım vitamin mi?
agız çevresine ve yediği yeme ejekte ettim vitamini aldı gibi,

bide vitamini haftada kaç kez vereyim

düzelir mi cem hocam ne diyorsun? akciğer enf. gibi görünmüyor

videosuna bakabildin mi

:(((

teramisine gerek yok gözlerde birşey gözükmüyor içinde pislik varsa genta damla çıkarır pomad yerinde bırakacağı gibi dışardan gelen de yapışır.

3 damla genta vereceksin vitamin 2 günde bir, bir damla olsun.

hayvan ileri safha akciğer enfeksiyonu olmuş ne yazık ki. ama boy itibariyle küçükte olsa bir ihtimal var. ciğerleri iltihaplı o yüzden rahat nefes alamadığından ağzını açıp ileri atıyor. iltihabı çıkardığında rahatlar. bu hafta 3 damla genta ile başla sonra dozajı ayarlarız. perşembe günü durumuna bakalım.

ampul ne marka ya da çeşit şu anki mesafesi uzak kaç watt ?

cem' Alıntı:
teramisine gerek yok gözlerde birşey gözükmüyor içinde pislik varsa genta damla çıkarır pomad yerinde bırakacağı gibi dışardan gelen de yapışır.

3 damla genta vereceksin vitamin 2 günde bir, bir damla olsun.

hayvan ileri safha akciğer enfeksiyonu olmuş ne yazık ki. ama boy itibariyle küçükte olsa bir ihtimal var. ciğerleri iltihaplı o yüzden rahat nefes alamadığından ağzını açıp ileri atıyor. iltihabı çıkardığında rahatlar. bu hafta 3 damla genta ile başla sonra dozajı ayarlarız. perşembe günü durumuna bakalım.

ampul ne marka ya da çeşit şu anki mesafesi uzak kaç watt ?

Akciğer enf demek:-:)-(
Tamam aynen uygularım bunları küçük bir şansı mı var? Ölecek yani:-(
Tetradox monodox filan okudum forumda öyle bişe yapmama gerek var mı? 
Lamba 60 vat uzaklığı 10cm gibi
yandığında derece 32lerde oluyor
su zaten 28de sabit
Gammarus yiyor eskisi gibi olmasa da 3 tane filan
çok üzülüyorum bu haline:-(
işe geldim şimdi açık bıraktım lambayı
ölcek diyorsun yani:-:)-:)-(

tetradox monodoks eski yöntem uygulamalar. dozaj ayarı olmuyor.

10 cm ise çok yakın videoda uzak gibi gözüküyor. mesafe sıcaklığı iyi sapta bu seferde hayvan yanmasın. tedaviye cevap vermesine bağlı. daha küçük olsaydı ölmesi kesindi.

cem' Alıntı:
tetradox monodoks eski yöntem uygulamalar. dozaj ayarı olmuyor.

10 cm ise çok yakın videoda uzak gibi gözüküyor. mesafe sıcaklığı iyi sapta bu seferde hayvan yanmasın. tedaviye cevap vermesine bağlı. daha küçük olsaydı ölmesi kesindi.

:-(
Teşekkür ederim  gelişmelerden haberdar ederim 
:-:)-(

10cm değilçok kısa söylrmişim
20 civarı etrafı aliminyum ffolyo ile çevrili

kuru alanın en yakın taban noktasına 15-16 cm gibi bir mesafeye al.

cem' Alıntı:
kuru alanın en yakın taban noktasına 15-16 cm gibi bir mesafeye al.

dediklerinizi aynen yapacağım zaten gentaya başlamıştım sabah
peki videodan da gördünüz çok mu kötü ileri derece yazmışsınız ya:(

İkinci safhaya geçmiş ağız açıp kapama bu safhanın belirtisi. Hatta 3. Yani son safhada her nefes alışında bu şekilde ağız açıp kafayı ileri atar. Seninki aralıklı yapıyor.

Geri