Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Hızlı Büyüme

Sanırım biraz diyete girseler iyi olacak yoksa bu düzende baya buyuyecekler

Kabuk boyları kaç cm ise o adette verin. Günde bir öğün vereceksiniz Biraz hızlı büyüyorlar. Bir ay böyle devam edin.

Evet açıkçası bende hızlı büyüdükleri için biraz çekiniyorum

Cem bey merhaba ben sibel codim vardı
20250619_190404.jpg
ya kocaman oldu sizden aldıgım bilgilerele codim 17cm oldu dobimi kaybetmiştim ama codim iyi maşallah resmni atayıım bi bakın😁🥰

Ufaklıktan kalma plakaları duruyor. Ama atılacak gibi göz ve kulakları sağlam. Kabuk yapısı da güzel.

C değil D vitamini olacak o. Hayır gerek yok. İnce bir katman var kendi atar.

C değil D vitamini olacak o. Hayır gerek yok. İnce bir katman var kendi atar.
Sebze olarak ne verebilirim daha önce haslanmis karnabahar yemislerdi çok az çiğ havuç ve yeşil elma denedim tadına bakıp posasıni biraktilar

Sebze olarak ne verebilirim daha önce haslanmis karnabahar yemislerdi çok az çiğ havuç ve yeşil elma denedim tadına bakıp posasıni biraktilar
Ben cem bey karides al haşla beş dk dedi onu verdim bi müddet salatalık soyulmuş ince haşde havuç verdim cigden ince dilim yumurta beyazı mükemmel besin ondna verdim hafta bir defa marul göbeginden elma dilimi ve mamaları Çok çeşit aldım çok çeşitle besledim mamaları istersneiz yazarım

Ben cem bey karides al haşla beş dk dedi onu verdim bi müddet salatalık soyulmuş ince haşde havuç verdim cigden ince dilim yumurta beyazı mükemmel besin ondna verdim hafta bir defa marul göbeginden elma dilimi ve mamaları Çok çeşit aldım çok çeşitle besledim mamaları istersneiz yazarım
Benimkiler biraz hızlı büyüyor da o yüzden açıkçası daha sebzeli bir kaç öğün soruyorum ya

Benimkiler biraz hızlı büyüyor da o yüzden açıkçası daha sebzeli bir kaç öğün soruyorum ya
Tropikal vermediğim zaman salatalık bezelye sıcak suda biraz bekletip kabuklarını soyuyorum öyle veriyorum zarını yani marul verin bezelyeyi çok seviyorlar yeşil elma

Boyutlarıni ne kadar kesiyorsunuz verirken
Bezelye 6veya 7 tane salatalık beş cm kadar havuçta marul beyaz yerlerinde yapraklarından bir iki parça elma ince bir dilim kabugu soyulmuş genelde meyve çok vermemeye çalışın 10güne bir ama digerlerini hafta bir iki defa veriyorum

Geri