Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

iade ettim

Cvp: iade ettim

güvenlik açısından da burada kalması iyi olmuş selim. benim amcam büyük inşaat firmalarından birinin genel müdürüydü. bir dönem rusyada çalışmıştı. normal şahsı bırak cebinde para olduğunu bilsin polis bile çeker vurur derdi. hava şartları da malum. böylesi iyi olmuş.

Alisarp kurualan akvaryum üzerinde benim ve kapatmıyo rahat yani yanlız rampadan çıkamıcak yakında dar kalıyo rampa artık. Bide benim akvaryum tamamen boş yani kum vs. yok o yüzden yüzme alanı fazla. Cem eski Rusya değil artık güvenlik problemi çok yok ama kıskançlık problemi var biraz :)

evet o kıskançlık problemi bütün rusya ve ukraynaya gidenlerde var. çare yok. :smile:

Benim bahsettiğim arkadaş birde evlenip hemen arkasından eşiyle gitti. Dedim Türkiye de ilk erkeksin evlenir evlenmez Ukrayna ya yerleşen :)

Geri