Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

İç Filtre Öneri

Azman

Elmas 4 Üye
Merhaba, önümüzdeki bir kaç seneye kadar ömürlüğe geçmem mümkün değil. Küçük boy akvaryumumda iç filtreye ihtiyacım olduğu için en iyisinden bir kere alıp ömürlükte de randımanlı kullanmak istiyorum. Deforme olmayacak, bozulmayacak sağlam birtane bir kere alıp ömürlük kullanmalık. Tavsiyeniz varmı?

15-20w filtre haznesi buyuk bir filtre isini gorur daha guclusu kucuk akvarumunda cok fazla akinti yapar, buyuk arkarvumdaki gorevi deri ve kabuk lari toplamak filtrasyonu dis filtre yapicak bu yuzde cok para vermeye gerek yok .

Akvaryum kaç litreydi ?

Cvp: İç Filtre Öneri

30 litre su koyuyorum maximum, 60cm.

Marka olarak kullanan arkadaşlar öneride bulunsunlar. Ama alacağın filtrenin akvaryumda mutlaka hava kabarcığı verme özelliği olsun. Tercihen şelale uzatma borusu da olabilir. Bu akvaryuma uygun olan 600-700 lt/h arası debisi olan bir filtre. 700 bile fazla gelebilir. Motor gücüne bakma yeni nesil motorlar düşük güçte yüksek performans gösteriyorlar. Belirleyici olan debisi.

Ben quik marka kullanıyorum ömürlük olabilicek kadar sağlam isterseniz detaylı donderebilirim bilgilerini hava kabarcığı da mevcut fakat tek bir sorun var süngerlerini temizlemek için kapağını açabilmek işkence. Açabilirim diyorsanız güzel bir iç filtre fakat fiyatını bilmiyorum tüm ekipmanlarla toplam 100 liraya almıştım

Kapluma 30-40 lt kapta bakarken 2008 kullaniyordum sessiz ve iyi bir filtre ve 4watt gibi komik rakam harciyor, akvaryuma geçince 100 ltde de sorun yaşamadan kulladım. Kaliteli malzeme çöp olmaz, ben 1 hafta-10 güne aldıgım fiyatın 3/2 sine 2. elden sattım.

nick burns' Alıntı:
Kapluma 30-40 lt kapta bakarken 2008 kullaniyordum sessiz ve iyi bir filtre ve 4watt gibi komik rakam harciyor, akvaryuma geçince 100 ltde de sorun yaşamadan kulladım. Kaliteli malzeme çöp olmaz, ben 1 hafta-10 güne aldıgım fiyatın 3/2 sine 2. elden sattım.

eheim 2010 juende 72 lira sizce alınır mı?

Fiyatlar o civarlardan başlıyor. 70-100 civarı modellerine göre değişiyor.

Teleskopakvaryum, mamacı, sitelerine de bak. Ücretsiz kargo limitlerine de bak.

Sobo eheim'in çakmasını yapmış :D  acaba performans olarak nasıldır...

mailto:/oscthumb.php?src=lMzVwtXM2I6emZSYk56YlpGel5OYk83a1MHcxNrYjp-alZDTxMnRzeLM143X1co.&w=550&h=550&fltr[]=wmi|/phpThumb/watermarks/otuz-logo-stamp.png|C|35|0&f=jpg&q=95&hash=c931bcf8ae0bd5e685c0d7a85bf8c7d9

Fiyatı 30 TL alınabilitesi varmı acaba

Her anlamda kalite farkı var. Forumda birisi almıştı diye hatırlıyorum. Forum içi arama yaptır. Görüş bildirmiş miydi bilmiyorum. Motor gücü yüksek ise uzun vadede eheimı elektrik harcamada yakalar. Ses konusu da olacaktır. Eheim daha evladiyelik tabi.

Diğer açıdan fiyat olarakta ucuz. Sobo orta sınıf ama o kadar kötü de değil.

Teşekkür ederim Cem üstat

Geri