Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!ozanesk' Alıntı:debisi kaç olmalı 60 lt için ? 880 çok geliyorsa 600 nasıl olur
evet ancak öyle çıkıyor fakat ben filtrenin şelalesiz daha iyi çekim yaptığını düşünüyorumcem' Alıntı:o aparat benim eski akvaryumdaki filtrede de vardı söküp lavabo da vurarak temizliyordum.
ozanesk' Alıntı:mailto:/product_info.php?cPath=9420_9028_881&products_id=312315
Asian Star ile bu üründe aparat yok su çıkış hızı ayarlanabilir yazıyor
Atmanlar dışında otuz.com da yüksek debili olup fıskiyeli tek model bu
mailto:/product_info.php?cPath=9420_9028_881&products_id=312580
Tabi diğerleri gibi bölmeli değil
ozanesk' Alıntı:evde de o aparatlardan var 2şer adet,eski ve şuanki filtrenin,şelale aparatından pislikler tıkandığından kullanmıyorum.Ama eski ile şuankini denedim uymamıştı.Onu bulmak zor olabilir.Birde Juenpet e bakayım...
mailto:/urun_detay.aspx?kat=239&urn=3463
bu yatay olarak kullanılıyormuşta 950L/H ile tospalarım uçar
cem' Alıntı:aparat hızını kesmesine yardımcı olur. bu şekilde kullanayım dersen arka uzun camdan ön uzun cama çevirirsen şiddet kırılarak gelir. filtreden hava kabarcığı çıkması suya oksijen vererek koku olmasını azaltır. ben bunu o aparatla sağlamıştım. sen istersen üstteki küçük deliğe serum hortumu takıp o şekilde de kabarcık yaratabilirsin.