Emre abi, Konuyu dağıtmış gibi olmayım ama daha dün gece babamla birlikte yem veriyorduk, günlük 5 dakikalık zamanımızı onlara harcıyorduk. Garip bir şekilde sırayla verme gibi bir alışkanlık edinmişim kendime onuda dün fark ettim. Bir tanesi 2. yemi yemiş diğeri 1. yemde ise 2. yemi yiyen hayvana kesinlikle diğeri yiyene kadar vermemeye çalışıyordum. Durum böyle olunca sırada ki hayvana verirken dikkatsizliğimden faydalanıp diğeri işaret parmağımı bir ısırmış ki, gece gece binayı ayağa kaldırdım. Gözümden yaş dahi geldi :smile: İşin garip yanı ne kadar elimi hızla çekip zarar vermeyim desem de bir müddet sonra dayanamadım elimi sudan havaya çıkardım ve hayvanda elimle birlikte tamamen sudan çıktı. Babam ağzı açık izliyor :smile: Diğer elimle yavaşça çektim falan anca bıraktı ama nafile. Hafifçe derim kalktı ve bugünde su topladı ısırdığı yer. Babam olanları gördükten sonra daha yem falan vermem ben tövbe diyerek uzaklaştı :haha: Daha 6,50 cm iken böylelerse ilerde çok işimiz olacak bunlarla.