aysenrozttrk
Yeni Üye
Tamamdır aldım
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Isıtıcıları suda 28 derece kuru alan ise ilk yarım saatlik ölcümde 32 derece olacak şekilde ayarlarız.Oda sıcaklığı iyi demi artı bir sıcaklığa gerek yok
![]()
Knitex Ktx-2829 Renkli Masa Lambası Mandallı-70
Knitex Ktx-2829 Renkli Masa Lambası Mandallı-70www.nalburcum.net
cevaplarınız için çok teşekür ederim. söyediklerini dikkate alacağımMerhaba öncelikle akvaryumdaki tüm kum, cakıl, plastik agaç ne varsa çıkartın.
Sadece yutsa bile zarar vermeyecek boyutta olan 0.5mm sarı silis kum kullanıyoruz. Vitasand 78 pro alabilirsiniz.
Sadece tutunabileceği bir taş kalsın daha sonrasında bunu çıkartıp kuru alan yapacaksınız. Taştan soğuk yer ölümcül akciğer enfeksiyonuna neden olur. Kuru alanda çim gibi malzemeler kullanmayın pislik tutup göz ve kulak enfeksiyonuna neden oluyor. Kuru alandan itibaren cam yüksekliği en az 25 30cm olmalı ki akvaryumdan kaçmasın. Akvaryum üstü açık olmalı kapak olursa nemden etkilenir ısıyı hapseder temiz ve kuru havaya ihtiyacı var.
Filtreyi şuanlık çıkartın fazla savuruyorsa.
Daha sonra yuvayı büyütüp kullanırsınız ufak akvaryumda filtrede olmuyor.
Su ısıtıcı ve ısıtma lambası şart ekipmandır.
Lamba olarak sadece bu tip orta güçte armut ampul kullanıyoruz diğerleri hayvanı yakıyor.
Lamba bu linkte var.
Sabah 2-3 sitkc yem akşamda kafa hacmi kadar gammarus verin.
Deepfix reptivit vitamini haftafa bir yemine 1 damla damlatıp verin.
Mr turtle olanı kullanmayın.
Hayvanı 24 saat bekletin sonra resmini atın bakalım bir daha.Böyle duruyo
Forumda sık sık sahiplendirme ilanları açılıyor, onları takip edebilirsiniz. Öncesinde her türlü ekipmanınızı hazır etmenizi öneririm.Ben tekrar sahiplenmek istiyorum ama aynı yerden almak istemiyorum nereden alabilirim yada sahiplene bilirim
Eksiksiz akvaryum kurmadan hayvan almayın.Tamamdır teşekkür ederim