çalışkan
Bronz 5 Üye
Merhaba arkadaşlar,çok üzgünüm el altından kaçak şekilde iki petshop'tan biri kaplumbağa satıyor. Ne veterinerler ne petshop lar hiçbirşekilde bilgi sahibi değiller bu yavrucakların bakımı hayatı ile ilgili. Ne öğrendiysek bu forum ve sizler sayesinde.. Kaç tane yavru telef oldu gözlerimin önünde ve binlercesi var.. Yüreğim kaldırmıyor Türk milleti olarak maalesef hayvanlara nasıl bakılır kimse bilinçli değil,yemini ver ölüm kabına koy yaşadığı kadsr yaşasın gözüyle bakıyorlar.. Yeni açtığım sosyal medya hesabımda bilinçlendirmeye çalışıyorum. Petshop sitelerine girip kaplumbağa almak isteyenlere "Bilgi sahibimisin? Yeterli ekipmanın var mı? Diye bir kaç kişiyi düşünmeye yönlendirdim satın alma sahiplen diyerek çoğu kişiyi vazgeçirdim ama yetmiyor...
İmza mı toplanması lazım ne yapmamız lazım bu insanların para karşılığı hayvanları oyuncak etmemeleri için? hiçbir bilgim yok..
İmza mı toplanması lazım ne yapmamız lazım bu insanların para karşılığı hayvanları oyuncak etmemeleri için? hiçbir bilgim yok..