Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

ishal

Cvp: ishal

Hadi yine siz iyisiniz.Benim raffy ı bitti.P nin dibi gözüküyo.Şimdi git gelmesini bekle ....

Arkadaşlar hala ishaller yapabileceğim bir şey yok galiba.Şimdilik bekleyeyim mi?

Burcu elinde göz damlası var mıydı

Gerek yok varsa dene diyecektim de yarın devit damlatıp ver bir tane yarında ishal devam edersehekime sor ne yapabilirim diye

Bu kadar uzun sürmemeliydi

Metilen mavisi varsa su değişimleri sonrası iki damla damlat bakteriyel bir duruma karşı önlem olsun

Zaten hap yapıyorum abi.Çok iyi oluyo su içinde.Yanlız ben bir resmini atayım.Garip olmuş...

Resmini atamadim. Sanki her yer kum gibiydi. Zaten ishalleri en sonunda geçmiş.

Her zamanki görüntüden farklı bir durum mu vardı?

Bir resim iyi olurdu. Acaba çok kummu yediler yada parazitmi döktüler.

çok kum yerseler. dışkılama sırasında dışkı toz kum karışımı ufak parçalar halinde çıkar. bunun bir avantajı bağırsaklarında parazit varsa onları atar.

Ya böyle sabah kalktım kum gibiydi her yer.
Babam hatta kummu aldın dedi.Suyu değiştirdim resmini atamadım maalesef.Kum yok ama akvaryumlarında.En kısa sürede alıcam ama...

Aşırı parazit olabilir o zaman. Tedavi uygulamalı.

kalsiyum fazla versen kendi kum döküyor derdim. dışkıyı parçalayıp un ufak hale getirmiş olabilirler mi ? bir daha olursa resim çek.

Olamaz abi uzun zamandır var.Ama hani bir şey olmaz dedim.Sürekli böyle...

Geri