Kaplumbağa adam
Gümüş 2 Üye
Aynı halojen lamba 40 watt
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Isı lambasını kullanıyorum 52 watt sorun olurmuLamba kuru alan 32 derece ise sıkıntı yok
Sen nasıl olcuyonSu seviyesini yükselttikten sonra kuru alanın derecesini tekrar ölç
Teşekkürler bilgilendirdiginiz içinİyi akşamlar malesef çıkmam gerek.
Ekli dosyayı görüntüle 11287
Dereceyi bu şekilde koyup yarım saat bekletiyorum 32 derece ise tamamdır.
Ben hayvanın yuvasını yukseltmesen bu lambayida bu derece açısından kullansam bı sorun varmı yani ilk fotodaki gibi devam etsemHayvanın sırtı hizasına denk birşey koyup dereceyi üzerine yatırın. Kuru alanda başını havaya kaldırıyor. Bu mesafe güvenliği için. Uzun süreli yandığı için 32 derece üstüne çıkar. Onun için ilk yarım saatlik ölçümde 32 dereceyi baz alırız.
Şimdilik zaten gececem ama şimdilik bu su seviyesi ısık mesafesiYok olmaz. Zaten bu akvaryum uygun değil. Büyük akvaryuma geçmeniz gerekiyor. Sağlıklı gelişim için gerekli ekipmanlar ve yüzebileceği boyca uzunlukta akvaryum lazım.