amazingvoltaa
As 3 Üye
kaplumbagamin isiticisi geldi ama su sogukken bir anda sicak olursa hayvan ne oldugunu sasirir nasil yapmam gerek cikarip isiyinca bi anda mi koymak gerekir
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Siz ısıtıcıyı koyun çalıştırın, suyun sıcaklığı kademeli olarak artacağı için hayvan kendini adapte eder.kaplumbagamin isiticisi geldi ama su sogukken bir anda sicak olursa hayvan ne oldugunu sasirir nasil yapmam gerek cikarip isiyinca bi anda mi koymak gerekir
Tamamdir tetra ht 50w aldim kaca ayarlayayim akvaryumum cok buyuk degil 25-60 litre arasi diye yeterli olur zaten 100w almadimSiz ısıtıcıyı koyun çalıştırın, suyun sıcaklığı kademeli olarak artacağı için hayvan kendini adapte eder.
28 e ayarlayabilirsinizTamamdir tetra ht 50w aldim kaca ayarlayayim akvaryumum cok buyuk degil 25-60 litre arasi diye yeterli olur zaten 100w almadim
derece icinde kalmasina gerek var mi surekli araliklarla olcuyorum zatenOlur. Isıtıcıdan uzak bir konuma yerleştirebilirsiniz.
Eğer kabloyu tutan herhangi bir vantuzunuz yoksa hava hortumu vantuzu alabilirsiniz. Bu şekilde serbest kalması kaplumbağanın dikkatini çok çeker yutmaya kalkabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 5814
Evet aliyorumHızlı bir şekilde sonuç alıyorsanız gerek yok. Ölçüp çıkarmanız daha iyi olacaktır.
Boyle yatay koyabilirim yani ama kablolar suya temas ediyor bu sefer dik yerlestirince tam yetmiyor su derecesiHızlı bir şekilde sonuç alıyorsanız gerek yok. Ölçüp çıkarmanız daha iyi olacaktır.
Isıtıcıyı tabana yatay olarak konumlandırın.Boyle olur mu acil cevap ve degerse hayvan yanar mi?
en dibe miIsıtıcıyı tabana yatay olarak konumlandırın.
Yanmaz.
Kuma deymeyecek şekilde.en dibe mi
Tamamdir ustune falan cikar kaplumbagam kumlari atip kum olmayan bi yere dimi akvaryum tabaninaKuma deymeyecek şekilde.
Kablonun suya deymesinde sakınca yok.ama kablolar suya giriyor cok sikinti olur