Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Filtre arka camda ve sol köşede. Yeterli sirkülasyon sağlarmı bilmiyorum.Tetra özel yapısı sayesinde yatay konumlandırma ve yeterli sirkülasyon olma kaydı ile 60 litreye kadar suyu ısıtabilir.
Filtrenin tamamı su içinde olmalı. Motor kısmı su dışında olursa motor yanar.filtreyi yukariya cekmeye gerek var mi su arttiracagim icin
bu sekildeFiltrenin tamamı su içinde olmalı. Yoksa motor yanar.
hallettim cok tesekkurlerEtiketli kısım motor kısmı. Orası suyun içinde olacak.
onu ayarlayamadim ne ile olcecegim vs. tam 32 degil yaniLamba kuru alanı 32 dereceye getirebiliyormu?
Isıyı ölçmek için kuru alan üzerine dereceyi yatırıyoruz yarım saat sonraki ölçümde 32 derece olduğu nokta uygun mesafedir.onu ayarlayamadim ne ile olcecegim vs. tam 32 degil yani
ama fotograf attim oyle bi derecem yok nasil yapabilirimIsıyı ölçmek için kuru alan üzerine dereceyi yatırıyoruz yarım saat sonraki ölçümde 32 derece olduğu nokta uygun mesafedir.
Yarın bakalım.yarin baksak sikinti olur mu
ve bir de derece linki atar misin onerin varsa
lambayi halledelim yarin seninle bir sekilde
Motor tamamen su içinde boru su dışında olacak. Borunun ön tapasını çıkarın su önden
Selale aparati kullaniyorumMotor tamamen su içinde boru su dışında olacak. Borunun ön tapasını çıkarın su önden aksın.
28.3 derece su bence idealMotor tamamen su içinde boru su dışında olacak. Borunun ön tapasını çıkarın su önden aksın.