Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

ısıtıcı lamba

Kargoyla 20 tl.2 ayda gidince oldu mu sana 40 tl durduk yere. 40 tl haybeden veriyosa kendi keyfi bilir.

Cvp: ısıtıcı lamba

30 tl lıkden alacagım gıderse 2 ayda 60 tl olacak :D

ampul sıcakken titreşime uğramaz veya çarpmazsan patlaması üretim hatasından öte olmaz.

dün sipariş vermeye calısmıstım olmamıştı bankadan kaynaklı bi sorun varmış. bugun tekrar denedim oldu. ve son ürünü ben almışım :D juen markete çok teşekkürler gerçekten iyi ilgileniyorlar bugün aradılar ve dünkü hatadan dolayı özür dileyip bugün kargoya yetiştireceklerini söylediler :)

evet bu site gerçekten titiz ve ciddi çalışıyor.

bence de hayran kaldım şu an. lamba elime sağsalim ulaşırsa oldukça mutlu olacağım :)

ampulü aldığında kargo elemanı gitmeden hemen çalışıp çalışmadığını kontrol et. bozuk çıkarsa hemen geri veriyorsun. bu siteden kaynaklı değil orada paketlemeden önce elektrikli ürünleri kontrol edip "kontrol edilmiştir" kağıdı yapıştırıyorlar. kargodaki sorunlara karşı kendin kontrol etmelisin.

anladım teşekkürler cem bey. kargo benm elıme geçmeyecek ama geçeçek kişileri uyarırım

Geri