Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

ısıtıcı önerisi

Isterseniz iade edin kuru alanı riske atmayın. Kap cam gibi düz de değil vantuzun atma ihtimali yüksek hayvan büyüyor.

Taşıma garantili kuru alan 300TL. 1. Kalite malzeme kargo size ait aynı fiyata geliyor.

Sobo dikey konumlandırmalı gözüküyor. Bunlarda basit düzen cam kullanıyorlar. Sıcakken hava ile teması olduğunda cam patlar.

Tetra ht'yi de uçurmuşlar tam batan model ısıtıcı bakın. Smart ve atlantik en kalitesiz ısıtıcılar onları almayın. Rs electrical fena değildir.
o zaman iptal edip rs alayım

Isterseniz iade edin kuru alanı riske atmayın. Kap cam gibi düz de değil vantuzun atma ihtimali yüksek hayvan büyüyor.

Taşıma garantili kuru alan 300TL. 1. Kalite malzeme kargo size ait aynı fiyata geliyor.
ben kuru alanı çok aradım ama ya hepsi küçüktü ya da çok pahalıydı ve benim kaplumbağam büyük.
temu yorumlarında da baktım benim gibi kap kullanan bir kişide sabitlenmişti yorumlar da iyiydi. ama bir sıkıntı çıkarsa eğer her türlü hallederim

ben kuru alanı çok aradım ama ya hepsi küçüktü ya da çok pahalıydı ve benim kaplumbağam büyük.
temu yorumlarında da baktım benim gibi kap kullanan bir kişide sabitlenmişti yorumlar da iyiydi. ama bir sıkıntı çıkarsa eğer her türlü hallederim
En fazla tutmazsa iple kaba asilabilir ama o da uygun değil.

Olacağı olsa olur derim. Para verip yamalı ürün kullanmakta akıl işi deeğil.

Vantuzları normal değilde çevirmeli boşluğu alınan modelse bunlar biraz daha sıkı tutar. Yine de 8 cm kabuk boyu üstü ağırlığı kaldırması zor. Alttan desteklenmeli. 3,5 cm çaplarında birşey. Tek ayak yeter.

Vantuzları normal değilde çevirmeli boşluğu alınan modelse bunlar biraz daha sıkı tutar. Yine de 8 cm kabuk boyu üstü ağırlığı kaldırması zor. Alttan desteklenmeli. 3,5 cm çaplarında birşey. Tek ayak yeter.
Alttan desteklense alttaki alanı götürür. Yuzme alanı daralıyor oyle.

Askılı tip kullandığım müthiş birşey üstünden araba geçse kırılmaz

vantuzlu sanırım ama pek anlamadım

Bu kapların köşeleri kavisli o yuxden vantuz tutmuyor ama düz yerine tutturabilirsin.

Hayvan sıkışmasın yeter. Kap 80 litre o kadar ufak degil hayvanda aşırı büyük degil o sebeple soeun olmaz.

Vantuzlar alg yosun bağlayıp atıyor. Arada bir vantuzları suyla temizle daha iyi tutar.

Hayvanda çok yaramaz değilde gidip yerinden çıkarmayı kafaya koymamışsa bence kullanılır.
1758626048274.jpeg

ısıtıcı geldi ve çalışıyor ama 2. el aldığım için sanırım içinde vantuzlar yok bunu nasıl sabitleyeceğin kabın içine? vantuz satın alayım mı ama yapışmaz diyorsunuz.

kap daha gelmedi

Ekli dosyalar

• 20250923_160722.jpg
    20250923_160722.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 17
Bu kapların köşeleri kavisli o yuxden vantuz tutmuyor ama düz yerine tutturabilirsin.

Hayvan sıkışmasın yeter. Kap 80 litre o kadar ufak degil hayvanda aşırı büyük degil o sebeple soeun olmaz.

Vantuzlar alg yosun bağlayıp atıyor. Arada bir vantuzları suyla temizle daha iyi tutar.

Hayvanda çok yaramaz değilde gidip yerinden çıkarmayı kafaya koymamışsa bence kullanılır.
Ekli dosyayı görüntüle 14237
benimkinin sadece kısa kenarında kavis var 1 tane. uzun kenarı dümdüz

Vantuz alın. Tabana yapıştırın. Hayvan oynatıp su dışına çıkarmasın.

ısıtıcı geldi ve çalışıyor ama 2. el aldığım için sanırım içinde vantuzlar yok bunu nasıl sabitleyeceğin kabın içine? vantuz satın alayım mı ama yapışmaz diyorsunuz.

kap daha gelmedi
Vantuz yapışır kalitesine gore zamanla atar.

Kuru alan vantuzu ustunde hayvan cikip agirlik olsuacagi icin atabilir.

Akvaryem de 2li isitici vantuzu satılıyor ordan alın.

Geri