Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!İki tane aynı anda sahiplenememMerhaba 2 adet su kaplumbağami hamile olduğum için sahiplendirmek istiyorum İstanbul pendikteyim yaklaşık 7 yasindalar 4 yıldır bendeler ben de bu siteden sahiplenmistim daha önce baktığınız için yazmak istedim
Merhaba ben size yazmıştım ancak dönüş yapmadınız belki görmemişsinizdir diye buradan da yazıyorum ben ikisini de alabilirim. Yeriniz Pendikteydi sanırım. Kabul ederseniz bugün gelip alabilirimMerhaba 2 adet su kaplumbağami hamile olduğum için sahiplendirmek istiyorum İstanbul pendikteyim yaklaşık 7 yasindalar 4 yıldır bendeler ben de bu siteden sahiplenmistim daha önce baktığınız için yazmak istedim
Merhaba kusura bakmayın görmedim iletişim bilgilerinizi yazarsanız görüşme sağlayabilirizMerhaba ben size yazmıştım ancak dönüş yapmadınız belki görmemişsinizdir diye buradan da yazıyorum ben ikisini de alabilirim. Yeriniz Pendikteydi sanırım. Kabul ederseniz bugün gelip alabilirim
merhabaDaha öncesinde bakmışlığım var. Satmaya çalışacak arkadaşlar lütfen yazmasınlar ben artık bakamayacak durumda olup sahiplenmesi için birini arayan bir arkadaştan sahiplenmek isterim. Yorum atarsanız iletişim bilgilerimş atarım, teşekkürler.
Merhaba şu kaplumbağam yavru plastik kapta bakmamam gerektiğini öğrendim erkek arkadaşım hediye olarak aldı evim küçük olduğu için gerekli ortamı sağlayamadık sahiplendirmek istiyorum gerekli ekipmanınız var iseDaha öncesinde bakmışlığım var. Satmaya çalışacak arkadaşlar lütfen yazmasınlar ben artık bakamayacak durumda olup sahiplenmesi için birini arayan bir arkadaştan sahiplenmek isterim. Yorum atarsanız iletişim bilgilerimş atarım, teşekkürler.
merhabalar benim 10 yaşında dişi bir kaplumbağam var.Anadolu yakasındayım.Ulaşmak isterseniz duransimay292@gmail yazabilirsinizDaha öncesinde bakmışlığım var. Satmaya çalışacak arkadaşlar lütfen yazmasınlar ben artık bakamayacak durumda olup sahiplenmesi için birini arayan bir arkadaştan sahiplenmek isterim. Yorum atarsanız iletişim bilgilerimş atarım, teşekkürler.
HEmen hemen 13 yasinda bir erkek kaplumbagam var ismi bahadır iyi bakamadiklarini dusundugum icin kuzenimden aldim kendi imkanlarimla iyi sekilde bakmaya calistim kuzenimede baska bir aile birakmis bakmak istemedikleri icin. Elimden geleni yapmaya calistim ancak sehir degistiriyorum ve anne babam yaslarindan dolayi bakamiyor tek istegim ona bebek gibi bakacak rahat olacagi bi yuva ve dost.Daha öncesinde bakmışlığım var. Satmaya çalışacak arkadaşlar lütfen yazmasınlar ben artık bakamayacak durumda olup sahiplenmesi için birini arayan bir arkadaştan sahiplenmek isterim. Yorum atarsanız iletişim bilgilerimş atarım, teşekkürler.
[email protected]HEmen hemen 13 yasinda bir erkek kaplumbagam var ismi bahadır iyi bakamadiklarini dusundugum icin kuzenimden aldim kendi imkanlarimla iyi sekilde bakmaya calistim kuzenimede baska bir aile birakmis bakmak istemedikleri icin. Elimden geleni yapmaya calistim ancak sehir degistiriyorum ve anne babam yaslarindan dolayi bakamiyor tek istegim ona bebek gibi bakacak rahat olacagi bi yuva ve dost.