Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

işte benim kapluşun fakirhanesi :D

cansell

Taç 1 Üye
Katılım
2 Ara 2008
Mesajlar
614
arkadaşlar benim paludaryumum işte bu ama bu şimdilik böyle kuru alan olmadığı için su seviyesi şuanlık az. yeni filitre de aldım buradaki eski arka fon resmi dışında herşey değişecek önerilerinizi bekliyorum (;


*
 
:D:D hadi yaa allah allah koydum hatta bende gözüküyo :S

ben böyle işleri beceremiyorum yaa :(
mailto:/img443/2571/img0496ym.jpg

oleyy çok mutluyum olduu :D:D
kusura bakmayın büyük olmuş halbuki ordaki ölçüleride düzeltmiştim ):
 
İlk önce imageshack.us a girip resmi seçiyorsun.
Daha sonra aşağıdan ''640x480px'' i seçip ''resize image?'' i tikliyorsun

Ozaman düzgün boyutta resim koymak için kodu almış olursun.
Senin resmi editledim.Uygun boyutta koydum.

iyi forumlar,
 
Akvaryumu beğendm canım uzun yıllar orda mutlu mesut yaşar umarım:D
 
akvaryum guzel olmus tebrikler fakat suyun seviyesini baya bir yukseltebilirsin daha iyi olur. Kuru alani bir an once yapin derim :)
 
yapıcamda işte önerilernizi bekliyorum teşkkür ederim ayrıca (;
 
yalnız ben tavsiye istedim kuru alan ve dekarasyon için siz mutlu yıllar diliyosunuz :D
 
Aksesuar ve ekipmanlar başlığında çok güzel örnekler vardı. Ben de yeni alacağım akvaryum için güzel bir kuru alan düşünüyorum ve Aragorn'un eklediği fotoğraflardan birinden esinlendim. Camcıya gidip uygun ölçülerde yaptıracam ve bir şeylerle üstünü kaplıyacam. Ve bir şekilde de akvaryuma yapıştıracam :D bu kadar basit
Ama yok ben çok yaratıcı bir insanım dersen tabi ki yapacaklarını heyecanla bekleriz.
 
bakın akvaryumunuzun suyunu bayağı yükseltin kuru alanıda asma kuru alan yapıın
 
Akvaryumunuz çok kullanışlı bir akvaryum.Kapuşunuzun yüzmesi için su seviyesini akvaryumun tepesinden 10 cm kalıncaya kadar yükseltin.Kuru alanı bencede asma kat yapın.Resim çantalarından alıp onu akvaryuma uyacak şekilde kesin ve 5-6 tane vantuzla alttan destekleyin.Gayet rahat ve güzel bir kuru alan oluyor.
 
Açıkçası vantuzlar kaplumbağalar büyüdüğü zaman düşüyorlar. Ben şuanki kuru alanımı cd kapağından yaptım ve 2 tanesi üzerine çıktığı zaman vantuzlar düşüyor ve bazen de vantuzları elleriyle düşürüyorlar. Küçük kaplumbağalar için iyi bir çözüm olabilir. Silikon veya ona benzer bir maddeyle kuru alanı akvaryuma sabitlemek daha sağlam olabilir.
 
arkadaşlar resim çantasından yaptım akvaryumun kenarına sıkıştırdım resimlerini en kısa zamanda koyucam ;) herşey için çoookk teşkkür ederim :)
 
yaa taş bulamıyorum akvaryuma koycak siz nerden buluyosunuz böle güzel taşları hep yamuk yumuk görüyorum bulduğum taşları
 
Geri
Üst