NicoLé - PCD
Bronz 3 Üye
Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşabilecek ve kaplumbağanız hakkında merak ettiğiniz sorulara cevap bulabileceksiniz.
Üye Ol!LEGENDGRL90' Alıntı:akvaryum şart kesin al onun saglıgını düşünüyorsan eger....:Syoksa hastalanabilir kışda geliyor ısıtıcı şart filtre de sart off keşke almadan önce sitedeki herseyi okusaydıninş ona bakmaya gücün yeter...
LEGENDGRL90' Alıntı:sehran canım teşekkürediyorum ben onları samimilikle yazdıgım için..evet uyuyamıyorum emin olabilirsin eger ki bana öyle birsey arz ederse kardeşime feda olsun dünyalık dünyada kalır..eger zaten yazdıgım arkadaş rahatsız olsa idi bana nasıl konuşuyorsun derdi bu sana düşmez dediğim kişiye düşer,hem siz dogru söylediğim seyleri eleştirme hakkını nerde buluyorsunuz siz kimsiniz ki,dogru olun ve dogru konuşun işi sabtırmaya gerek yok güzel gören güzel düşünür bunu da unutmayın eger bir tartışılcak eleştiri olursa sitede 3.uyarıda sizi siteden atarız.bu 1.uyarıydı birdaha olmazsa hem sizin hem de site sakinleri tarafın dan iyi olcak..iyi günler dilerimm...leonardo' Alıntı:LEGENDGRL90' Alıntı:akvaryum şart kesin al onun saglıgını düşünüyorsan eger....:Syoksa hastalanabilir kışda geliyor ısıtıcı şart filtre de sart off keşke almadan önce sitedeki herseyi okusaydıninş ona bakmaya gücün yeter...
hiç güzel kelime diil bunlar ya inş. gücün yeter akvaryum şart ısıtıcı şart kesin al heee
ya offf keşke almadan önce okusaydın herşeyi
tmm doğru şeyleri söylüyo olabilirsin tmm ısıtıcı ihtiyaçları olabilir
ister alır ister almaz o doğru bilgilerin ne olduğunu biliyo zaten
korkarım uyuyamıyosundurda acaba ıstıcı aldımı
dert ediyosanız siz alıp yollayın
şimdi ben bunları tek burda yazan için söylemedim çok rastlıyorum bunun gibi yazılara ondan
NicoLé - PCD' Alıntı:Söylediklerinize katılıyorum ve teşekkür ediyorum.
Şu anda her ne kadar suyu soğuk olsada sıcak bir suda gibi sürekli hareketli:'(
Bu beni azda olsa neşelendiriyor.
Dedemlerin orda daha ucuz akvaryumcu varmış. Dedemin eskiden çok büyük bi akvaryumu vardı.10 YTL ye almış.
Bayrama dedemle gidip ordan akvaryum(Paludaryum) alıcam.
Suyunu ısıtmıştım geçen gün sonra salona getirdim su birazcık soumuştuda baktım Turta yemini yiyiyor.
Çok sevinmiştim yemesine.
İlk ısıtıcıdan başlıycam hemen paludaryumunu alamasamda..
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
Elimden geldiğince iyi bakıyorum Turta ve Zeytin'E..
Artık paludaryuma koyunca bol bol fotoğraf koyarım.
Kamera alabilirsem tabiikide.