Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Istıcım yeterli olur mu?

Cvp: Istıcım yeterli olur mu?

jakuzide yaşıyo suan suyun derinligi 6 7 cm civarında.. su yüzeyinin uzunlugu 1 metreden biraz fazla .. ısıtıcı sürekli açık kalırsa bir sorun olurmu kalitelide değil fazla bugün 15 liraya aldım

ben duvar kenarlarını 80*80 hesap ettim. neyse ısıtıcı konusunda biraz karasızım. suda sirkülasyon yok o şekilde belki sorun olmayabilir. fakat su çok alçak ısıtıcı havaya kalkarsa patlayabilir. bence kullanma. ama bir akvaryum şart gözüküyor.

Bu kadar sığ olurmu jakuzi. 10-15 cm de çok az. Kuru alan vs durumu içinmi doldurulamıyor.

evet malesef o yüzden.. ısıtamıyorum suyu ne yapsam bi türlü rahat ettiremedim kaplumbağamı

O zaman bencede akvaryum şart gözüküyor. Aslında bir camcıya ucuza yaptırabilirsiniz.

Yazı bu şekilde geçirmem imkansızmı ? yani yazın ısıtıcı çalışmassa sorun olurmu ?

Birde kaplumbağam ufak değil ben şuan akvaryum kuracak güce sahip değilim küçük olmasındansa böyle rahat olması daha iyi değil mi ?

Yazın zaten ısıtıcılar devreye girmeyecek. Ancak burasıda yeterince küçük. Çok az su olduğunu söylemiştiniz. Zor bir durum.

hayır alanı çok fazla sadece su seviyesi düşük yazın havalar ısınınca suyunu arttırabilirim çünkü ısıtıcı neredeyse etkisiz

Geri