emirmazak
Yeni Üye
1 tl boyutundaki osmanım akciğer enfeksiyonu hakkında okuduğum tüm belirtileri gösteriyor iştahtan kesildi hiç yemek yemiyor hep karada duruyor osman ve safiye ikiside kırmızı yanak su kaplumbağası onları alalı 9 ay civarı oldu safiye 3-4 katına kadar büyüdü ama osman bir milim bile büyümedisafiye devamlı deri değiştiriyor ama osmanda neredeyse hiç değiştirme yok onlara harika bir akvaryum ortamı hazırlamıştım karaya çıkavilecekleri kocaman yer korktuklarında gizlenecilecekleri mağra güzelce yüzebilecekleri bi alan akvaryum için lef aydınlatma şelale filre temiz ve uygun sıcaklıkta su osman hiç büyümedi ve şimdi akciğer enfeksiyonunun tüm belirtilerini gösteriyor okuduğum tavsiyelerde sularını ayırın dedi osmanı minik dikdörtgen przma bi akvaryuma geçirdim ağzından bi damla vitamin damlattım demin zor nefes elıyo gibi gıcırdama sesleri geliyo nasıl nerden anlamadım safiyede hiç bir sorun yok çok şükür ama osmanın durumu iyi değil lütfen yardımcı olun antibiyotiğide nerden alıcam bulamadım nevşehirde yaşıyorum ve burda hiç su kaplumbağalarından anlayan vet hekim yok lütfen yardım edin bana