Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

iyi haber

idil varış

Altın 1 Üye
Katılım
18 Ağu 2012
Mesajlar
306
Merhaba arkadaslar
Cok uzun suredir foruma giremedim. Daha oncelerinden bilen bilir. Missisippi map turtleimin hastalanmasi uzerine bu foruma uye olup bilgilenmistim. Ancak hastaliga cozum bulamayip kaybettim kendisini. Daha sonrasinda 4 res ve 1 cizgili sahiplenip bakmaya basladim. Bu surecte sorunu olanlara elimden geldigince yardim etmeye calistim. Ancak universiteye hazirligim foruma girip cikmami azaltmaya basladi. Calismam gerekiyordu ve kazanmam. Okulu birincilikle bitirdikten sonra cabalarim meyvesini verip universiteyi kazandim. Ustelik veterinerlik fakultesini kazandim. Hayallerime bir adim daha yakinim. Asıl iyi haber su : bir daha hickimse benim gibi magdur olmasin diye ulkemizdeki bir eksigi kapatmak istiyorum. Uzmanligimi egzotik hayvanlar ustune yapacagim ve bir daha kimsenin doktor sikintisi kalmayacak en azindan istanbuldaki surungenseverlerin.
 
İdil tebrik ederim. Gerçekten hem başarıların hemde okul hayatında yön verdiğin dal çok sevindirici. Biz biraz deneyim ve araştırmalarla yardımcı olmaya çalışıyoruz. Senin alacağın akademik eğitim herkes için çok faydalı olacak. Umarım okulda bu dalla ilgili detay verilecek hoca ve bilgi altyapısı vardır.
Şimdiden başarılar. Bu eğitimi almana en çok forum üyeleri sevinir.
 
Cvp: iyi haber

Insallah yeteri kadar donanimlidirlar. Olmasalar bile ben kendimi gelistirebilirim diye dusunuyorum. Umarim her acidan guzel sonuclanir
 
Bildiğim kadarıyla egzotik hayvanlar ve sürüngenlerle ilgili okuldaki eğitim dışında seminerler ve konferanslarda oluyor. Veteriner Vildan hanımın bunlara katıldığını hatırlıyorum. En azından okul yetersiz kalırsa bunlarla desteklersin.
 
Kaybın için çok üzüldüm ama hayatın ve sevimli dostlarımız için verdiğin karara isminden başka bişey bilmesem de çok sevindim :) Hayırlara vesile olur inşallah ve gerçekten çok büyük faydan olur :) Tebrik ederim tekrardan :)
 
Cvp: iyi haber

Evet o da bir secenek tabiki :) kisa bir ozetle tanittim zaten insallah basarili bir sekilde sizlere daha ozel yardimlarda bulunabilirim :)
 
Cvp: iyi haber

idil hayırlı olsun. insan zevk alacağı işi yaptığında daha başarılı olur. sende bu gruptasın. üstelik hedefini de koymuşsun. egzotik hayvanlar konusunda türkiyenin çok açığı var. eminim bu konuda gerçekten başarılı olacak ve bu türlere olan ihtiyacı karşılayacaksın.
 
Cvp: iyi haber

Tebrikler İdil. Senin adına sevindim. :)
 
Cvp: iyi haber

İdil umarım yeni okulunu da başarı ıle bitirirsin hayırlı olsun
 
Hakkinda hayirlisi olsun, en yakin zamanda egitimini tamamlayip kaplumbagalarimizi güvenli bir sekilde teslim edebilecegimiz bir veteriner olman forumca en buyuk temennimiz olur herhalde. Tebrikler
 
Acikcasi cok sevindim...
Kaplumbagalar adina ozellikle ...
Bir veterinerin hayvansever olmasi cok cok onemli..
Basarinin devamini dilerim :)
 
Geri
Üst