Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

İzmir - Sahiplendirilecek su kaplumbağaları

aymavisi

Yeni Üye
Okuduğum için su kaplumbağalarımla ilgilenemiyorum.kaplumbağalarıma iyi bakabilecek birilerini arıyorum.İki tane kaplumbağam var.İzmirde yaşıyorum.Lütfen mesaj atın.

RE: su kaplumbağaları

Kabuk boyları cinsiyetlerini yazarsanız daha iyi olur

Cvp: su kaplumbağaları

Birinin kabuğunun boyu 8 diğerinin 7 cm cinsiyetlerini bilmiyorum

cinsiyetler ortada. yalnız resim atarsan iyi olur. almaya niyeti olanlar görmüş olur.

Fotoğraf çektim ama telefondan gönderemiyorum.

hızlıresim.com'dan yüklemeyi dene. siteninki telden olmuyor.

RE: su kaplumbağaları

Zaten sağlıklılar. İyi bakıyorum.Sadece bakımlari zor ve ne kadar iyi bakmaya çalışsamda mutlu olamazlar.Doğal yaşam parkına vermeyi düşündüm ama çok talep olduğu için alamayız dediler.Ne yapacağımı bilmiyorum.

Tabiki mutlu olabilirler bu konudaki sartlar saglanirsa tabi
mailto:/forum/Konu-su-kaplumbagasi-bakim-kilavuzu--10252.html

Kardeşim ben Manisa dayım 55 cm derinliği olan 30 a 75 bi akvaryumum var içinde kuru alan da cam bir kesit ve merdiven var ben alabilirim

Mesajını yeni gördüm.Ben Sasalıya kaplumbağaları bıraktım.Orada iyi bakarlar mı? Kötü mü ettim

izmirdeyim 1 tanesini sahiplenmek isterim, 230L akvaryumum uv v.s her imkanım var, tek kaplumbğam var bir arkadaş arıyorum yanına, uyarsa gelip alabilirim,

sasalıyamı verdin? tüh neyse denk gelir bir tane bana da işalah

Geri