Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

japon balıgı beslenmesi nasıl olmalı akvaryumda neler eksik edilmemeli yem attıktan sonra bilen varmı ?

bilgemurater

Yeni Üye
Katılım
14 Eki 2023
Mesajlar
15
arkadaslar yem attıktan sonra japon balıgına hangi yemi versem tuz icerikli oldu için yan yüzüyor ayrı kaba aldımda yasadı tekrar yem verdim normalde sade pellet yem verirdim sonra pul yem verdim ve öldü suda ne gerekir yan yüzme engellemek için balık ölümleri önüne geçmek için tavsiyelerinizi bekliyorum
 
Yeterli hava kabarcığı veren filtre var mı? Suda oksijen yetersizliği böyle bir durum oluşturur.

Yemler japon balığı yemi mi? Markaları nedir?

Verirken stick yemi ezip mi veriyorsunuz bütün mü atıyorsunuz. Parmağınızla ezip mümkün olduğunca yassılaştırın. Bütün atıyorsanız hayvan yuttuğunda şişer.

Jbl tortil bulabilirseniz alın bu hap şeklindedir. Bunu akvaryum içinde cama yapıştırırsınız hayvanlar ısıra ısıra yer.

Toplu iğne inceliğinde dere kurdu satılır. Canlısı vücudunu geliştirir kurusu kuyruğunu. Kurusu küp şeker şeklinde preslemiş şekilde satılır. Nette bulamadım.

Canlı alırsanız bunun konulduğu vantuzlu delikli huni elek vari bir aparat var içine kurtlar konduğunda deliklerden çıkarlar balıklar çekiştire çekiştire alır yer. Yalnız bunu temiz suda bu aparat içinde yıkayın.

Canlı su piresi verebilirsiniz.

Dondurulmuş yada taze kabuğu soyulmuş karidesi iyice yıkayıp mümkünse bunun için adi bir cezvede 10 dakika haşlayıp soğutup ufak parça halinde doğrayıp verebilirsiniz. Kokusu cezveye sinip çıkmıyor evde kullanılan cezveyi ziyan etmeyin. Milyoncularda var.
 
Geri
Üst