Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

jeneca IPF 5200L iç filtre

Cvp: jeneca IPF 5200L iç filtre

evet cem farkındayım sayenizde öğrendim bazı şeyleri açıkçası iyi bir dış filtre gerçekten yüksek rakamlarda bu yüzden biraz daha bekleyeceğim orta halli almaktansa diye düşünüyorum

bu arada dediğin gibiymiş stok hatasından kaynaklı yardımın için teşekkürler cem

bir şey değil bunların işi bir garip stokta ne varsa o kadar sayı gösterme yok illaki arayıp dürteceksin. nasıl iş anlayışları var bilmiyorum. 3'lü olanı alacaksan motoru gerçekten güçlü. ben üçüncü hazneyi çıkarmıştım. o yedekte durabilir. şimdi tek hazne kullanıyorum o da uçuşan deriler için. kalanı dış filtre hallediyor.

valla cem stoklarının hepsi hatalı neredeyse hava motoru baktım oda görünmüyordu stokta tekrar aradılar yanlışlık varmış elimizde mevcut diye ben senden öğrenmeseydim arayıp sormazdım açıkçası ilginç bir ticaret anlayışları var bunu anladım

Birde stokta var diye gosterip aslinda stokta hicbir urunu olmayan canpet var adamlar parayi iade ediyor ama 30 gun sonra, parayi degerlendiriyorlar, bu markadan herkesin uzak durmasini oneririm birde teleskoptan

ben bu filtreyi almadan önce kaç ay takip ettim en sonunda dayanamayıp aradım. bu filtreden alacak bir sürü arkadaş var dedim. ne zaman gelecek. adam güncelleme yapmayı unutmuşuz dedi. iyi ki fiyatları güncellemiyorlar. :smile:

emre senin fluval fx5'te iyi indirim var düşünüyorsan kaçırma ama arayıp stoktan çıkarmalarını söyle. :smile:

http://www.mamaci.net/U3413,245,fluval-fx-akvaryum-dis-filtresi-3500-l-h.htm

emre evde stok yapmayı sever. :smile: belki alır koyar bir kenara.

Ben gecen bu iç filtreyi lavaboda temizlerken, motor kısmının içinde mili açtığında ince piset ucu gibi bir borunun ucunda siyah bir tıpa benzeri bir şeyi lavaboya düşürdüm gitti. Birşey olurmu acaba? Şuan çalışıyor gerçi ama bilmiyorum :))

o mili sabit tutmaya yarar. o olmadımı pervane yalpalayarak döner. lavabonun borusunu söküp bir bak belki içinde duruyordur hala.

Benimki birkere gitti muslugu actik aldik sonra banyoya gitti alamadik bir dahada, ben 2,5 aydir kullaniyorum sorun yok

Geri