Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence işlerine geldiği gibi. Hani yaşlı amcalar ağır işitirde işine gelmiyeni duymuyor derizya bu uyanıklarda öyle. Bunlarda o kadar uğraş didin başkasında yemi görsün sana ''sen kimdin ya'' diye bakarlar
ben o kısmını unuttum. emre hatırlattı. geldiğinde işe sıfırdan başlayacaksın. balık kadar değilse de bir hafta kadar hafıza çalışıyor. yani arada havaya çıktıkları için beyne su balıklardan az gidiyor.:smile: ben ne çekmiştim tamamen yabanileşmişlerdi elden yemiyorlardı. ama ilk zamanlara göre daha çabuk kavrıyorlar.
benim endişem hasta olan. olur da ölürse ve seninkiler gelmezse veya geç gelirse. suda mikrobik oluşumlar oluşabilir. diğerleri kuru alanda ölse dahi onu kaldırıp suya atıyorlar.