Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Siz kışın bitkisel yemler yemiyorlar çoğunlukla demiştiniz yemlerin bir kaçına merakları yok sadece bir tane yeme ilgi duyuyorlar hep aynı yemi de vermek istemiyorum diğerlerinden çok az yiyorlarKabızlıktan söz etmek için en az 1-2 gün dışkılamaması lazım. Hayvanlar öncekini yemiş olabilir.
Marul, kıvırcık yaprağı verin. Dışkılama komple kesilirse ağızlarına 2 damla zeytinyağı damlatın.
Yiyor olabilir küçükken yemiyorlar da büyüdükçe ilgi duyuyorlarhazır konu açılmışken ben kaplumbağamı aldıktan beri dışkısını 3,4 kere gördum,ya gece ya da dışkıladıktan 2-3 dakika sonra gördüyorum,dün saat dört civarında bayağı büyük bir dışkı gördüm uzunluğu 2 cm genişliği 1 cm civarında sabah baktığımda yoktu,büyük ihtimalle dışkısını yiyor.hayvan 5 cm
Yiyor olabilir küçükken yemiyorlar da büyüdükçe ilgi duyuyorlarhazır konu açılmışken ben kaplumbağamı aldıktan beri dışkısını 3,4 kere gördum,ya gece ya da dışkıladıktan 2-3 dakika sonra gördüyorum,dün saat dört civarında bayağı büyük bir dışkı gördüm uzunluğu 2 cm genişliği 1 cm civarında sabah baktığımda yoktu,büyük ihtimalle dışkısını yiyor.hayvan 5 cm
Kum yiyor olabilir normal bu ama cem bey ayrıntılı cevap verirDışkı rengi sarı silis kum gibi
Yiyor olabilir küçükken yemiyorlar da büyüdükçe ilgi duyuyorlar
Kum yiyor olabilir normal bu ama cem bey ayrıntılı cevap verir
3-4 adet yiyorlar sonrası çöp yemiyorlarDışkı haki yada kahverengi tonda olur hayvanlar yiyor o zaman.
Kum yediğinde dışkının bağlanmasını önler. Bütün olarak değil parça parça çıkar.
Omega one ve dajana gammarus sticks yemi alın. Bunlar protein ağırlıklı yemler.
Reptoda yosun içeriği de var buna rağmen yiyorlar.
Et vs. vermeyin. Hayvanlar reptoyu da bırakmasınlar. En azından vitamin ve mineral içeriyor.