Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kablo arasına giriyor.

Şelale

SKF Delisi
Kaplumbagam hic yer yokus gibi kblonun arasina kendisini skuyo sonra cikmak icin baya ugrasiyo. Kabugunu mu kasimak istiyordur ki? Yoksa yermi kucuk geliyo ?

RE: kablo

Kabugunu kasumaya calisiyor da olabilir kendince oyun oynuyor da olabilir kabugunu kasimasi icin bir sey var mi akvaryimda tas,mango koku vb. ?

Bu arada konu yanlis yere acilmis

Tas filan yok ama galiba oyun oynuyo :) bu arada konuyu nasil duzeltiyim ki dogru yerde olsun?

Az once firca ile kasidim. Kactigi yok. Ama hoslaniyomuki. Zaten davranislari degisti. Tuvaletini bile yemeye basladi :)

Akvaryumda mutlaka uclari sivri olmayan bir tas veya mango koku bulunmalu kabuklarini bu sekilde atiyorlar kendiniz bulup bir tas koyun

Konuyu yetkili biri tasir merak etmeyin ama uyari alirsiniz dikatli olun

Tamam o zaman bir dahaki su degisiminde koyarim :)

Cvp: kablo

Bencede kaşıntı. Birde kabuk değişimi başlamışmı bak Ecem. Temizliğin iyi durumda mı?

Simdi iyi degil. Haftaya alicam. Ama akvaryum kucuk sigmayacak. Plastik kapda bakicam. Zaten kabuk arallari cok siyahlasti. Altida beyaz oldu. (Alt kabukda kahvrengilik var)

Simdi iyi degil. Haftaya filtreyi alicam. Ama akvaryum kucuk sigmayacak. Plastik kapda bakicam. Zaten kabuk arallari cok siyahlasti. Altida beyaz oldu. (Alt kabukda kahvrengilik var)
Galiba kabuk degisimi baslamis.

Evet görüntü ve hareketler kabuk değişimine işaret ediyor. Kaşınacağı bir kök varmıydı sende?

bu kabuğa değil de daha çok ense kökündeki derilerin kaşındırması sebebiyle beraber, hayvan kafa dışarda gövde içerde duracak şekilde yer bulamazsa da yapar böyle durabileceği bir yer var mı ?

Maalesef yok. Bir tas koycam. Ipek yaprakli bitki koymamda sakinca varmi?

ipek bitki geniş yapraklı ve suyun tepesine kadar olursa üstüne çıkıp durabilir.

taşla yer daraltmaya gerek yok.

Yarin ipek yaprakli bitkimi aliyorum. Bugunluk plastik bitki kullansam sorun olurmu?

Cvp: kablo arasına giriyor.

Bir günden sorun olmaz.

Cvp: kablo arasına giriyor.

üstüne çıkabileceği gibi mi ? iç filtren var mıydı şimdi hatırlamıyorum onun üst tarafına da çıkarlar. yoksa bitki yerine filtre al o daha öncelikli ve bazı bitkilerle aynı para.

Filtreyi alamamaktan degil,akvaryum kucuk. Yaz tatili bitince alicam. Yaz tatilinde buyuk bir kapda bakacagimdan filtreyi ona alicam. Bitki sudn biraz yusksek.

Tatil bitimine çok uzun süre var. Hayvan hasta olabilir. En azından önceden ucuz bir filtre alıp idare edilebilir.

Eldeki akvaryumun litresini bilmiyorum. 20lt bir saklama kabinada olacak bir filtre olurss da iyi olur. Watti ve markasi ne olabilir? Bu arada ben filtreyi tatil bitimide degil tatil "baslayinca" alicam demistim Emre abi :)

Yanlis yazmisim pardon

en.boy.yukseklik cikan sayiyi 1000 e böl akvaryum litresini bulursun

Geri