Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kablo arasına giriyor.

Zaten iki cümle çelişkili olunca kötüyü baz aldım Ecem. Ne olur ne olmaz. O zaman filtre almana az kalmış. Tatil başladığında alki artık su değişimlerin düzenlensin.

Hesaplı bir filtre önereyim dedim. Ama kullanmadığım bir marka.
mailto:/urun_detay.aspx?kat=239&urn=2834
mailto:/urun_detay.aspx?kat=239&urn=9554

Petshoplarda bulunur herhalde. Petshopdan alsam daha iyi olcak.
Tesekkurler.

Tesekkurler Fatih

bisey deil kanki bende almayi dusunuyom Emre bey in tavsiye ettigi filtreden :)

Cvp: kablo arasına giriyor.

bu kap için alacaksan ben 4W'lık resun marka minyatür filtre almıştım. denedim ufak bir şey ama suyu iyi sirküle ediyordu. sessiz çalışıyor. 25 litrelik karantina akvaryumunda kullanırım diye. süngeri ufak olduğu için 2 günde bir temizlemek gerekebilir. petshopta 18 tl idi. hiç olmamasından veya bu tip bir şey için düşünürsen güzel. ama büyük bir akvaryum için yetersiz kalır.

Buyuk akvaryuma baska alirim zaten :) sessiz olmasi iyi. Bundan aliym ozaman :)

Bu arada emre abinin verdigi ilk linkteki filtreyi ben eski akvaryumumda kullaniyordum ama kaplumbaga pisligine biraz az geliyor gercekten daha sonra bundan daha ucuza bunu aldim ve daha memnun kaldim istersen dene petshoplarda vardir herhalde . ben petshoptan almistim
http://www.hizlial.com/amazon-kj-1200-ic-filtre/20.002.5179.0001

Geri