Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!benim kaplumbağamın göbek bağı yeri var yeni yeni kapanıyor bu ne kadarlık olduğu anlamına geliyor cem beyKabukları boylarına göre kalın. Bu da normal büyümeye göre yaşlarının büyük olduğunu gösterir.
Hayvanlar göbekbağı vardıysa haziran kapanmışsa mayıs yavruları.
Akvaryumun genel bir resmini çekip atabilir misiniz? Boyları ufak kalmış. En az 8 cm kabuk boyunda olmaları lazımdı. Eksiklere bakayım.
Yem olarak hangi markaları kullanıyorsunuz?
Normal bir akvaryumdalar hala. Maliyetli olduğu için yaptıramadım. Sabah yem akşam karides veriyorum. Belki de az geliyordur ne kadar vermem lazımKabukları boylarına göre kalın. Bu da normal büyümeye göre yaşlarının büyük olduğunu gösterir.
Hayvanlar göbekbağı vardıysa haziran kapanmışsa mayıs yavruları.
Akvaryumun genel bir resmini çekip atabilir misiniz? Boyları ufak kalmış. En az 8 cm kabuk boyunda olmaları lazımdı. Eksiklere bakayım.
Yem olarak hangi markaları kullanıyorsunuz?
1 ay geriye gidin yani mart başı yavrusu.benim kaplumbağamın göbek bağı yeri var yeni yeni kapanıyor bu ne kadarlık olduğu anlamına geliyor cem bey
Normal bir akvaryumdalar hala. Maliyetli olduğu için yaptıramadım. Sabah yem akşam karides veriyorum. Belki de az geliyordur ne kadar vermem lazım
Ahm turtle sticks yem var sabah ondan veriyorum akşam gammarus ama kaç tane vermem lazım az mı geliyor acabaSadece gammarus olmaz. Tek yönlü beslenme sağlıklı değil. Sürekli protein yüklemesi gut yapar. Stick yemde lazım. Ya sera RaffyP yada omega one juvenile turtle sticks yemlerinden birini alın. Netten alın hesaplı ve taze olur. Gammarus açık yem ise kapalı kutu alın. Bayat yada parazit yumurtası taşıyabilir.
Hayvanın biri 6 cm diğeri de yakında olacak. Bir de mineral yem olarak tropical biorept W yemi alın. 6 cm kabuk boyunu geçince ahm turtle sticks yada tetra reptomin yemi alırsınız. Gelişimin sağlıklı olması için ihtiyacı olan gıda, mineral ve vitaminleri almalılar.