MissSevda
SKF Delisi
aragorn' Alıntı:Dediğim gibi istisna örnekler olabilir biz önlem amacı ile en kötü ihtimalleri de düşünerek insanlara öneri veriyoruz. Kabuk kendini koruma moduna nasıl alıyor benim anlamak istediğim o ve hala ona bi açıklık getirilmiş değil. Ne yapıyor yani kabuk kendini koruma adına? Kabuk nasıl kendini korumaya alıyor?
Madem kabukta böyle bir yetenek var bakteriler tutunup mantara yol açtığında neden bu mekanizma devreye giripte kabuk kendini korumuyor acaba? Neden kabuk yumuşamaya başlayınca kabuk kendini koruma moduna girip d3 ya da kalsiyum sentezlemiyor? Madem kabukta kendini koruyabilme yeteneği var sadece fırçaya karşı değil mikroorganizmalara ve yumuşama gibi durumlara karşı da bu mekanizmanın olması lazım mantıklı düşündüğünüzde. Onlarda kabuğa olan bir saldırıdır çünkü. Arkadaşınız konuya hakimse sanırım bunların da cevabını verebilir.
Siz daha önce elim ağır ben çekinirim böyle bir şey yapmaya demiştiniz buna saygı duyarım ama fırçalamak zararlı derseniz ve bunu da sağlam bir açıklamaya dayandırmazsanız buna karşı çıkarım çünkü insanları yanlış yönlendirme olur. Yukarda sorduğum soruların cevaplarını da verirse arkadaşınız sevinirim.
Sorarim bunlari ama yinede diyorum elim agir evet ben döverek sevmekten hoslanirim. Elim agir olmasaydi yine firçalamazdim çünkü gerekmedigini 4 kez açikladilar. Söyle düsünelim bir insani baska bir insan hirpalamaya çalissa o insan kendini korur, ciddi hastaliklara karsi kendini koruyamaz. Valla ben ögrenecegimi ögrendim bana mantikli bir açiklama yapildi.