Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Resmini akşam çekip atayım tropical marka gammarus ve biorept supreme young var. Haftada 1 kez sera reptilin veriyorum. 6 cm olmak üzere kabuk boyu. Gözlerde arka bacaklarda ve kulaklarda sorunumuz yok çok şükür günlük kontrol yapıyorum. Ancak supreme young yemini yemiyor sadece karides yiyor. Arada marul vermeye çalışıyorum ona tepki veriyor çünkü haftada 2 gün marul yediriyorumKabuğun resmini çekip atın.
Kabuk boyu kaç cm? Baştan kuyruğa kabuk boyu.
3. Yem ne marka?
Haricen verdiğiniz bir yiyecek var mı?
Mesaj yazdım cem beyKabuğun resmini çekip atın.
Kabuk boyu kaç cm? Baştan kuyruğa kabuk boyu.
3. Yem ne marka?
Haricen verdiğiniz bir yiyecek var mı?
Akvaryum 80 cm büyük bombeli niye küçük kaldığını anlamadım amaYem olarak omega one juvenile turtle sticks yemi alın.
Tetra reptomin yada ahm turtle sticks yemi alın.
Hayvan yaşına göre ufak kaldığı için belli noktalarda kabuk kalın.
Akvaryum ufaksa büyütün. Bolca yüzeceği alan olsun. Hayvan büyüme potasına girince boy atar kabuk şekle girer. Kenarlar aşağı doğru fazla bir eğim göstermiyecek. Bu sorun değil. Artısı arka bacaklarını rahat hareket ettirecek. Eksisi bacakları tehdide karşı korumaya alamayacak ki bu sorun değil hayvan tek.
Hayvan 80 cm bombeli akvaryumda. Yemleri alayım ama omega one juvenile turtle sticks adult olarak görünüyor başka göremedim. Boyunun küçük kalmasında başka sebep var mı vitamin haftada 1 veriyorum. Küçük kalmaması için elimden geleni yapmıştımYem olarak omega one juvenile turtle sticks yemi alın.
Tetra reptomin yada ahm turtle sticks yemi alın.
Hayvan yaşına göre ufak kaldığı için belli noktalarda kabuk kalın.
Akvaryum ufaksa büyütün. Bolca yüzeceği alan olsun. Hayvan büyüme potasına girince boy atar kabuk şekle girer. Kenarlar aşağı doğru fazla bir eğim göstermiyecek. Bu sorun değil. Artısı arka bacaklarını rahat hareket ettirecek. Eksisi bacakları tehdide karşı korumaya alamayacak ki bu sorun değil hayvan tek.
Evet ama hayvan küçük kalmış dediniz ya yeterli beslenmemekter olabilir miSistem tam ekipmanlı, yemleri uygun ve hayvan sağlıklı olduğunda büyüyecektir. Şu an kışa giriyoruz. Baharla birlikte büyüme hızı artar.
Bu boyda normal büyüme birkaç mm ile yarım santim arası olur. 7 cm kabuk boyuna doğru artar. 10 cm kabuk boyu civarı cinsel gelişim sürecine girdiğinde boy uzama durur sonrasında yine uzamaya başlar.
Yemlerde adult pellets olan var omega one olandaSistem tam ekipmanlı, yemleri uygun ve hayvan sağlıklı olduğunda büyüyecektir. Şu an kışa giriyoruz. Baharla birlikte büyüme hızı artar.
Bu boyda normal büyüme birkaç mm ile yarım santim arası olur. 7 cm kabuk boyuna doğru artar. 10 cm kabuk boyu civarı cinsel gelişim sürecine girdiğinde boy uzama durur sonrasında yine uzamaya başlar.
Günde 2 kez sabah 3 akşam 3 veriyorum gammarus. Biorepti yemiyor zatenKaç adet veriyorsunuz?
Şu an 6 cm kabuk boyu dersek stick yemi 4 adet gammarusu 8-9 adet vermeniz uygun olur.
Haftada bir haşlanmış yumurta akı da verin.
Psikopat hayvanlar gammarusu kesip OMEGA one ve tetra stick vereceğim. Bu sırada biorept yedirmeyi de deneyim mi? Takviye olarak başka ne vereyim? Sera reptilin sıvı var vitamin onu haftada 2 ye çıkaralım mıSürekli gammarusta sağlıklı değil. Farklı gıdalardan mineral ve vitaminde almalı.
Stick yemlerden gammarus içine atın kokusunu alsın sonra suda önüne atın.
Yememezlik ederse aç gün uygulaması yapın. Gammarusu kesin sadece bu yemlerden birer tane sabah akşam verin. Yemezse yarım saat sonra alın. Ertesi öğüne kadar birşey vermeyin. 3-4 güne çözülür. Tabi bu inat etme derecesine bağlı. Bazıları 2 haftaya kadar aç kalıyor yine yemiyor.
Yani biorepti vermiyorum doğru muÖnce yemesi muhtemel olan protein ağırlıklı yemler ile başlayın. Bitkisel ağırlıklı yemleri normaldede kış ayları pek tercih etmiyorlar.
Biorept supreme hayvansal protein amaÖnce yemesi muhtemel olan protein ağırlıklı yemler ile başlayın. Bitkisel ağırlıklı yemleri normaldede kış ayları pek tercih etmiyorlar.