Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kabuğunun yanları irileşti arkası ve ön ince kaldı

Biorept yemi bir süre vermeyin. Ay başında denersiniz. Tavuk, ette vermeyin bunlarda yemden uzaklaştıran yiyecekler.
Tetra reptomin geldi sadece bu yemi ve omega one mı veriyorum nasıl yapalım? Vitamin damlasını haftada ikiye çıkaralım mı bana şöyle güzel bir beslenme çizelgesi yapabilir misiniz

Kabuğun resmini çekip atın.

Kabuk boyu kaç cm? Baştan kuyruğa kabuk boyu.

3. Yem ne marka?

Haricen verdiğiniz bir yiyecek var mı?
Cem bey yemleme için elimdeki listeyj yazıyorum. Sera vitamin damla, titra reptomin, biorept supreme young, omega one judeville, tropical bloodworm, tropical bloodworm. Bana haftalık bir yemleme listesi yapar mısınız ve şey takviye gıdalar

Haftada bir 1 vitamin damla yeterli, stick yemlerden de vitamin ve mineralleri alıyor.

Akşamları 4 gün gammarus, 3 gün kan kurdu verin. Sabahları tetra ve omegayı verin. 4 gün omega 3 gün reptomin olsun.

Reptomin ile kan kurdu aynı güne denk gelsin.

Haftada bir 1 vitamin damla yeterli, stick yemlerden de vitamin ve mineralleri alıyor.

Akşamları 4 gün gammarus, 3 gün kan kurdu verin. Sabahları tetra ve omegayı verin. 4 gün omega 3 gün reptomin olsun.

Reptomin ile kan kurdu aynı güne denk gelsin.
Reptomin yemedi aç uygulaması yapmaya devam edeyim mi

Diğer yemleri deneyin yediklerine birkaç gün devam edin.

Biorept ve gammarus hariç diğer yemleri deneyerek yedirmeye çalışın. Yemezse yarım saat sonra alın.

Doğru o gün öğününde suda önüne bir tane yem atın yemezse yarım saat içinde alın. Sonraki öğüne kadar aç dursun.

Şu an yem seçen hayvan bitkisel yemez. Ama deneyin bir kez akşama doğru olsun yerse haftada 2 gün verin.

Geri