Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kabuk beyazligi

Gercekten fark baya belli oluyor bende karsilastirdigimda daha iyi anladim bunu gercekten elimden geldigince bakimini aksatmiyorum hayvan sayim biraz fazla zira hepsine zaman ayirma zor :)

Cvp: kabuk beyazligi

Mantar olup olmadığı konusunda karara bağlayamamıştık herhalde. Koku durumu nasıldı ? Eğer kireçlenmedense uyguladığın tedavinin yanında kabuk değişimi sırasında daha da belirgin bir şekilde düzelme gözükür.

Tekrardan tebrikler valla. Herkes bu görevi üstlenip uğraşmaz böyle.

Mantar degil koku deformasyon falan yok kabukta yumusama kalmadi kuru alanda zaman gecirdiginde beyazliklar gene cikiyor ancak cok az oda normal sanirim bunun disinda istahi davranislari ilgisi yerinde
Cocuklugumdan beri hayvanlara ilgim herzaman cok olmustur o yuzden bana yuk degil zevk olmustur hele birde boyle hayvanlara yardim edebildigimde herseye deger oluyor ufak capli bir hayvanat bahcem var ve hepsi ayri bir keyif

Beklediğimden çok hızlı toparlamış. Gerçekten bakımı çok iyi yapmışsınız, tebrikler. Bir aya tamamen gitmiş olur bence.

Tüm hayvanlara sağlıklı bir yaşam dilerim. Özverinizle şanslı oldukları kesin.

bende bu kadar çabuk toparlayacağını sanmıyordum. kabukta belirgin derecede düzelme var. ısıtıcı lamba ve mango kökü desteğiyle üst plakayı da attı mı gerçek rengine kavuşacak. tebrik ederim.

çok sevindim baya iyi görünüyor,darısı Leo'nun başına ^^

Geri