Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kabuk deformasyonu

Cvp: kabuk deformasyonu

yanlis anlasilma olmus ozaman baskalarıda bisey demediyse kullanilabilir bir urundur

O kabuk sertleştirici kullanılmamalı. Vitamin olarak o girmanın tortvit olanı kullanılır

Arkadaşlar genel olarak anlatmış.

Isıtma lambası şart. Su ısıtıcısı çok yukarıda, cam hava ile temas ederse patlama çatlama sorunu olabilir.

Hayvanın kabuğunun sağ arka tarafındaki deformasyon genetik yani doğuştan. Bunun zararı yok.

pervin içeriğindeki kalsiyum oranı nedir ?

İsiticiyi gece uyurken yatak olarak kullaniyorlar o yuzden biraz yukarida tuttum ama hemen asagiya cekecegim uyari ici. Uvb lambayi ogrencilik sartlarindan do.ayi temin edemiyorum fakat isitici lambay en kisa surede tedarik edecegim.

Kullandigim vitaminin markasi biyoteknik tortucal. 30 cc. Kalsiyum 3450 mg. Vitamin d³ 3450 i.u

pervin' Alıntı:
İsiticiyi gece uyurken yatak olarak kullaniyorlar o yuzden biraz yukarida tuttum ama hemen asagiya cekecegim uyari icin tesekkurler.Uvb lambayi ogrencilik sartlarindan dolayi temin edemiyorum fakat isitici lambay en kisa surede tedarik edecegim.

Kullandigim vitaminin markasi biyoteknik tortucal. 30 cc. Kalsiyum 3450 mg. Vitamin d³ 3450 i.u

emreye katılıyorum onu kullanma yerine sera mineral yem alıp haftada bir gün tam öğün bu yemden ver. yavruların yukarıda anlattığım gibi kabuklarının çabuk sertleşmesi iyi olmaz. bu gelişmekte olan vücutta organların sıkışmasına neden olur. hayvanlar hasta olmadıkça mineral yem gerekli açığı kapayacaktır.

Tesekkurler cem bey bir ay gibi surede kabuklari sertlesip düzelmeye baslamisti iyi geldigini dusunmustum. Madem tavsiye edilmiyor degistiririz o zaman tesekkurler yardimlariniz icin.

Geri