rana
Bronz 5 Üye
Merhabalar, kapluşumun 1 aydır kuru alanı yoktu, (sığmadığı için) bu akşam yenisini taktım ve akşam da olsa lambayı açıp çıkmasını bekledim çıktı 1 saat kadar güneşlendi odaya annem girince korkup suya atladı, annem ışığın çok yakın olduğunu ve kabuğunun yandığını düşünüyor evet eskisine kıyasla bence de kabuğu daha siyah, gerçekten yanmış olabilir mi? Fotoğraflarını paylaşıyorum, yandıysa ne yapmam gerekir bilmeden yumuşak fırçayla fırçalamak istemedim, hareketlerinde bir değişiklik yok bu arada hemen peşinden yem verip denedim hala iştahlıydı.
Bir de genel olarak bu akşama has bir durum değil onu sudan çıkarttığım zaman kabuğunu fırçalamak için tartmak için vs tıslıyor, sanki kafasını içeri çekerken bu ses geliyor gibi düşünüyorum ama sormak istedim yine de. (Akciğer enfeksiyonu olduğunu düşünmüyorum çünkü yan yüzme, iştahsızlık gibi bir şey yaşamadık hiç çok şükür)
Cevaplar için şimdiden çok çok teşekkürler, iyi akşamlar dilerim.
Bir de genel olarak bu akşama has bir durum değil onu sudan çıkarttığım zaman kabuğunu fırçalamak için tartmak için vs tıslıyor, sanki kafasını içeri çekerken bu ses geliyor gibi düşünüyorum ama sormak istedim yine de. (Akciğer enfeksiyonu olduğunu düşünmüyorum çünkü yan yüzme, iştahsızlık gibi bir şey yaşamadık hiç çok şükür)
Cevaplar için şimdiden çok çok teşekkürler, iyi akşamlar dilerim.