zeynepp
Yeni Üye
Selamlar tekrar ben! Öncelikle ailem akvaryuma çok karşı ve hatta 2. kaplumbağayı alalım diyorlar. Hala ölüm fanusunda benim kaplumbağam ve kabuklarinin kenarları yumuşamaya başladı sanırım. Az önce elime alıp kontrol edeyim derken katlanıyordu kabuğu minicik ellesem bile. Ne yapacağımı bilmiyorum ailem tüm ek gereçlere karşı (ışık, uvb ışığı, su değiştirme, kabuk temizleme, vitamin, günde 2-3 kere yem verme, günde 2-3 kere güneşlendirme gibisinden ve tüm hepsini ben yapıyorum çok korkuyorum birşey olacak diye veterinere bile karşılar.) İkna etmeye çalıştıkca daha da sinirleniyorlar ama bir tane fanus buldum daire onun içinde bazen derin diye yüzdürebileceğimi düşünüyorum şuanki çok sığ olduğu için. Ne yapacağımı ben de şaşırdım cidden mutlu olsun istiyorum onu gördükçe üzülüyoru . Özet olarak akvaryuma geçiş yapamıyorum ve kaplumbağamın kabuğu sanırım yumuşamaya başlıyor. Hatta sanırım çok sorun değil ama günde sadece 2-3 saat uyumuyor. Stickslerden başka birşey yemiyor onu da anlayamadım.
*Bu arada modlarla veya adminlerle özel olarak nereden konuşabilirim?
*Bu arada modlarla veya adminlerle özel olarak nereden konuşabilirim?