Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kabuk yumuşaması

tubadrgt

Bronz 4 Üye
Merhabalar arkadaşım kaplumbağa sahiplenmiş fakat hastalanmış tedavi için yardım istedi neler yapabiliriz
1000157252.webp
1000157253.webp

Isıtma lambası yoksa acil alsın.

Eczanden genta yada gentagut göz damlası alsın. 1 hafta boyunca sabah akşam 45 derece açıyla tutup ağzına ikişer damla damlatsın. Ağzını açmazsa dik tutup 10-15 saniye arayla ikişer damla ruj sürer gibi ağız çevresine sürsün. 4 gün devam etsin sonra bakalım.

Birkaç dakika haşlanmış kıyma parçasını soğutup versin.

Isıtma lambası yoksa acil alsın.

Eczanden genta yada gentagut göz damlası alsın. 1 hafta boyunca sabah akşam 45 derece açıyla tutup ağzına ikişer damla damlatsın. Ağzını açmazsa dik tutup 10-15 saniye arayla ikişer damla ruj sürer gibi ağız çevresine sürsün. 4 gün devam etsin sonra bakalım.

Birkaç dakika haşlanmış kıyma parçasını soğutup versin.
Ben geçen aylarda kendi kaplumbağam için genta almıştım o bozulmuş mudur onu kullansak sorun olur mu
Bir de hayvanın iştahı yokmuş kabuğu yumuşamış
Bende vitamin damlası da vardı karidese damlatıp versek yer mi

Ekli dosyalar

• IMG-20260809-WA0023.webp
    IMG-20260809-WA0023.webp
    44.9 KB · Görüntüleme: 2
Geri