Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kabukta beyazlama

niserendipity

Gümüş 5 Üye
kaplumbağamın kabuğu böyle oldu suyunu arıtmadan koyuyorum diğer kaplumbağamın ksnuğunda herhangi bir şey yok ama bu böyle neden oldu acaba bilen var mı
IMG20250520205745.jpg

Kireç gibi duruyor.

Su ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı?
Akvaryum ölçüleri nedir?

Kireç gibi duruyor.

Su ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı?
Akvaryum ölçüleri nedir?
ısıtma lambası var ama su ısıtıcısı yok onu da alıcaktım fakat benim akvaryumum için uygun olmuyolar çok yüksek su koyamıyorum iki hazneli olduğu için alta pislikler iniyo yukarısı normal kalıyo

böyle cam olan yere gelince su alttan taşıyor
Ekli dosyayı görüntüle 12352
Ilk defa böyle saçma bir akvaryum görüyorum.

Akvaryum için bütçeniz yoksa 50 veya 80 litrelik gıda saklama kabı alın.

Kuru alanı kendiniz yapmalısınız. Veya akvaryum olacaksa camcı da yapar. Bu konuda bilgi var.

Su ısıtıcı acil ve şart ekipman. Eheim veya tetra marka su isiticiları tamamen su içinde yatay olarak konumlandırabilirsiniz.

Isıtma lambası ne kullanıyorsunuz?

Yapay ağaçlar hayvanın yüzmesine engel. Onları çıkartın.

Ilk defa böyle saçma bir akvaryum görüyorum.

Akvaryum için bütçeniz yoksa 50 veya 80 litrelik gıda saklama kabı alın.

Kuru alanı kendiniz yapmalısınız. Veya akvaryum olacaksa camcı da yapar. Bu konuda bilgi var.

Su ısıtıcı acil ve şart ekipman. Eheim veya tetra marka su isiticiları tamamen su içinde yatay olarak konumlandırabilirsiniz.

Isıtma lambası ne kullanıyorsunuz?

Yapay ağaçlar hayvanın yüzmesine engel. Onları çıkartın.
almayı düşünüyorum ama petshopta falan iyi akvaryum bulabilir miyim ya da camcılara ne demem lazım olabilecek en iyi akvaryumu almak istiyorum ömürlük olsa daha iyi olur su ısıtıcısını da akvaryumu aldıktan sonra bakacağım ısıtma lambası 45 wattlık bi lamba kullanıyorum önerebileceğiniz varsa onun da yenisini alırım

almayı düşünüyorum ama petshopta falan iyi akvaryum bulabilir miyim ya da camcılara ne demem lazım olabilecek en iyi akvaryumu almak istiyorum ömürlük olsa daha iyi olur su ısıtıcısını da akvaryumu aldıktan sonra bakacağım ısıtma lambası 45 wattlık bi lamba kullanıyorum önerebileceğiniz varsa onun da yenisini alırım
Su ısıtıcı acil.

120x60x60 iki yetişkin hayvanı götürür.

Hazır kaplumbağa akvaryumu yok.
Camcıya akvaryum olacağını söyleyin. Ekstra şeffaf veya düz cam fark etmez.
Cam kalınlığı 1cm olacak.

Bu akvaryumu kaldıracak mobilyada almanız lazım.

Bu işler biraz uzun sürebilir. O yüzden şimdilik idare etmesi için gıda kabından bir yuva yapın. Veya en hızlı şekilde ömürlük akvaryumu halledin.

Hayvanlar yavru akciğer enfeksiyonu başlangıcı varsa hayvanları kaybedersiniz.

Su ısıtıcı acil.

120x60x60 iki yetişkin hayvanı götürür.

Hazır kaplumbağa akvaryumu yok.
Camcıya akvaryum olacağını söyleyin. Ekstra şeffaf veya düz cam fark etmez.
Cam kalınlığı 1cm olacak.

Bu akvaryumu kaldıracak mobilyada almanız lazım.

Bu işler biraz uzun sürebilir. O yüzden şimdilik idare etmesi için gıda kabından bir yuva yapın. Veya en hızlı şekilde ömürlük akvaryumu halledin.

Hayvanlar yavru akciğer enfeksiyonu başlangıcı varsa hayvanları kaybedersiniz.
tamamdır ben halledeceğim bir de kuru alan için camcıya ne demek lazım ya da onu kendim nasıl yapıcam

tamamdır ben halledeceğim bir de kuru alan için camcıya ne demek lazım ya da onu kendim nasıl yapıcam
Bu konuda örnekler var.
Akvaryum üstü veya akvaryum içi kuru alan yapılabilir.

Kuru alanın üst tarafı açık olmalı ama kenarları uzun olmalı ki hayvan kaçmasın.
Üstü kapalı olursada lambayı etkiler.

Rampa 45 derece açı ile olacak.
Kuru alanı sadece camdan yaptırın sonra akvaryum slikonu ile 6gen pvc paspas kaplarsınız. Kaplama olarak sadece bu uygundur.

Bu konuda örnekler var.

Kuru alanın üst tarafı açık olmalı ama kenarları uzun olmalı ki hayvan kaçmasın.

Kuru alanı sadece camdan yaptırın sonra akvaryum slikonu ile 6gen pvc paspas kaplarsınız. Kaplama olarak sadece bu uygundur.
çok sağ olun

Siz önce bir ara geçişli akvaryum alın ömürlüğe sonra bakın. Hayvanlar daha yavru. 80*35*50h ve 7 mm cam kalınlığında bir akvaryum 2 sene rahat götürür sonrasında ömürlüğe bakarsınız.

Bu konuda örnekler var.

Taş olmaz. Burada kuru alan hakkında bilgi verilmiş.

Taş pislik tutup göz ve kulak enfeksiyonuna neden olur, taştan soğuk yemesi akciğer enfeksiyonuna neden olur, ayrıca yüzecekleri alanıda daraltacak akvaryumun yarısını taşlar kaplıyor.

Taş olmaz. Örnekteki gibi en kısa zamanda kuru alan yapın.

Taş olmaz. Burada kuru alan hakkında bilgi verilmiş.

Taş pislik tutup göz ve kulak enfeksiyonuna neden olur, taştan soğuk yemesi akciğer enfeksiyonuna neden olur, ayrıca yüzecekleri alanıda daraltacak akvaryumun yarısını taşlar kaplıyor.

Taş olmaz. Örnekteki gibi en kısa zamanda kuru alan yapın.
tamamdır sağ olun kuru alanı değiştireceğim

Geri