Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

KABUKTA YUMUŞAMA ???

Cem bey rica etsem son mesajıma cevap verebilir misiniz? Miktardan emin olamıyorum çünkü kaç adet vermem gerekiyor?

Tropical biorept W mineral yemdir. Sık verilmez.

Haftada 14 öğün var. 2 öğününü tropical biorept W yapın ama öğünler birbirinden uzak günlerde olsun. Birinde akşam birinde sabah öğününde, aynı gün sabah akşam yapmayın.

6 öğün sabah omega one juvenile turtle sticks yemi, 6 öğün gammarusu akşam verin.

Juvenile ufak yemdir. Bioreptin yarısı kadar. 6 cm kabuk boyunu baz alarak biorept W yemi 3-4 adet, juvenile yemi 7-8 adet, gammarusu 14-15 adet verin. Hala 5 cm ise yemleri 1 adet az verin.
Tamamdır çok teşekkür ederim.

İlk defa suyunda böyle bir şey gördüm. Dışkı sanırım. Acaba kabız mı oldu nasıl anlarım?

Ekli dosyalar

• IMG_4298.jpeg
    IMG_4298.jpeg
    1.3 MB · Görüntüleme: 6
Cem bey tekrardan merhabalar, bugün birkaç yere baktım omega one juvenile turtle sticks bulamadım maalesef. Aşağıda fotoğrafını eklediğim yemi aldım. Besleyici iyi bir yem olduğunu söylediler. Biraz büyük bir yem, ikiye bölerek 3-4 adet vermem yeterli olur mu juvenile yerine? Gammarusu ve biorepti de dediğiniz miktarlarda vereceğim.

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 3
  • image.jpg
    image.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 3
  • image.jpg
    image.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 3
  • image.jpg
    image.jpg