Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaç cm ulaşınca tek öğün e geçilmeli?

• Beğen
Tepkiler: SOS
Bu ürünü aldım çinden 10 günde geldi
Plastik kelepçe aldım (her hırdavatçıda var ) kesmesi birleştirmesi çok kolay pratik

• Beğen
Kum için atakanı arayın siteyi güncellememiş olabilirler. Bir de vitasand pro78 marka sarı silis kum diye yazıp aratın. Herhangi bir firmada olabilir.

8 cm kabuk boyu sonrası tek öğüne düşüyoruz.

Cinsiyet 10 cm kabuk boyu sonrası belli oluyor.

• Beğen
Ben araya araya zor buldum vitasand markayı bi kova varmış sadece onu aldım kesinlikle bulabilirseniz vitasand alın çok fark ediyor

Kum için atakanı arayın siteyi güncellememiş olabilirler. Bir de vitasand pro78 marka sarı silis kum diye yazıp aratın. Herhangi bir firmada olabilir.

8 cm kabuk boyu sonrası tek öğüne düşüyoruz.

Cinsiyet 10 cm kabuk boyu sonrası belli oluyor.
Atakan ile konuştum, Vitasand kumlar artık gelmiyor maalesef ki. Silis kum birkaç gün içinde stoklara girecektir şeklinde dönüş yaptılar .

• Beğen
Bir iki farklı kum markası denedim çok fark ediyor vitasand çok kaliteli oluyor ama bulunmuyor maalesef

IMG_0204.png

• Beğen
Şimdi bunu ariyorum sayfada bulamadım gibi fakat detaylıca bakacagim birazdan.
Çok teşekkür ediyorum

Kuru alan için sipariş verdiniz mi
Sipariş veremedim.ama orda birkaç secenek vardı anlayamadım ben tekrar sormamak icin hafta sonu sakın kafayla bakarim diye düşündüm:) Bide kuru alanı akvaryuma nasıl sabitlediniz acaba fotoğrafa baktım ama çok anlayamadım gibi

Geri