Ben ekledim ne yapayım baksanıza "1" tane kaplumbağası olmayan var.O oyuda yanlış hatırlamıyorsam ben vermiştim
Sanırım o kadar emekten sonra kimsenin vicdanın sızlamaması,hala alacağım denmesi...işte umutların ve sabrın bittiği nokta bu olsa gerek...
Aslında olursa eğer yazın bir planımız var.Şimdi sitede anlatmak ne kadar doğru olacak bilmiyorum sadece birazcık anlatacağım.
Tarçın~ ben ve bir üyemiz konuşma gerçekleştirdik.Bunu 35.000 insana anlatma ihtimalimiz var.Tabii yapabilirsek...
Hayallerimdende çok bir rakam.Medya ve genç nesile bunu aktarma ihtimalimiz var.Umarım üstesinden geliriz...
Harika bir haber değil mi ?
Şuan detayları sitede anlatamıyorum.Üyenin kim olduğunuda hani belki istenmez falan.Çünkü siteye anlatma konusunda konuşmamıştık.Sadece özet geçtim daha iyi detaylarıda var..
Benim bu sene sınav hazırlığım var.Sanırım yaza kadar pek bir şey yapamayacağım ama yazdan sonra bu işi üsteleyeceğim Allah nasip ederse
Bir işe yarar belki ? Dinleyen olur kulak veren olur belkide,belkide almaz alacaklar...
Hayırlısı demekten başka bir şey diyemiyorum.Ama ümit vermeyeyim ne olacağı hiç belli olmaz