Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kafasını kuma gömüyor

Slider kelimesi suya kayarak indiği için kullanılıyor türkçesi kaydırıcı gibi bir manaya geliyor. Bu anlam bütünlüğünü bozduğu için kırmızı yanak olarak ifade ediliyor. Biz kısaca res deriz.

Dezenfekte edip koydum içine ağız kısmı kesmesin diye kalın bant geçtim 2 kat, doğru mu yanlış mı bilmiyorum...
Hayır böyle bir şey değil örneğin 2 tane kullanmadığınız kartı birleştirip çadır gibi yapabilirsiniz bunu kesinlikke koymayın keser biryerini hemen kaldırın

Slider kelimesi suya kayarak indiği için kullanılıyor türkçesi kaydırıcı gibi bir manaya geliyor. Bu anlam bütünlüğünü bozduğu için kırmızı yanak olarak ifade ediliyor. Biz kısaca res deriz.
Bilgi için sağolun hocam ilk defa duydum bende birkaç konu başlığında "res" dediğinizi duydum ama internete yazdığımda hiçbir şey çıkmadı öğrenmiş oldum red eared slider kısaltması sanırım

Bu yaralama bir yana paslanabilir.

Akvaryuma geçin bu kap ölüm kabı dediğimiz kaptan farklı değil. Hareket alanı yok.

Eylül ayı itibariyle sisteme su ısıtıcı da dahil olacak. Hayvan üşütüp akciğer enfeksiyonu olabilir. 7 cm kabuk boyu altı için ileri safhası ölümcüldür.

Bu yaralama bir yana paslanabilir.

Akvaryuma geçin bu kap ölüm kabı dediğimiz kaptan farklı değil. Hareket alanı yok.

Eylül ayı itibariyle sisteme su ısıtıcı da dahil olacak. Hayvan üşütüp akciğer enfeksiyonu olabilir. 7 cm kabuk boyu altı için ileri safhası ölümcüldür.
Hayvan bende kalmayacağı için çok kısa bir süreliğine koydum. Kendi kuracağım sistem için de malzeme arastiriyorum

Hayvan bende kalmayacağı için çok kısa bir süreliğine koydum. Kendi kuracağım sistem için de malzeme arastiriyorum
O parçayı kesinlikle çıkarın cem hocamın dediği gibi paslanırsa ölümcül olur hayvan aynı zamanda o suyu içiyor ki bir yeri kesilirse daha kötü olur kaplumbağaların özellikle yavru kaplumbağalerın derileri çok hassas ve incedir bir kesilirse ölümcül olabilir

Geri