Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kağlumbağalarla seyahat sorunu!

Hayvanları gördüm. Ayrı yerdeler. Büyük olan sanırım tedaviye ihtiyacı olan.

Pansiyon hizmeti tatile götürülemeyen hayvanların ekipmanıyla bırakılması anlamına geliyor. Yani kendine ait bir yer yok. Kimseye bırakamayan kişi tatilede götüremeyeceği için hayvanlardan anlayan birine bırakmış oluyor.

Cvp: Kağlumbağalarla seyahat sorunu!

Bugün kavuştuk nihayet. Beni unutmamışlar, çok sevindim korkmuyorlar. Tedavisi 6 ay sürecekmiş. Umarım düzelir. Yalnız bir daha oraya bırakır mıyım bilmiyorum. Pek hijyenik bir yer değil. Üstelik suları çok pisti, temizlememişler. Umduğum gibi bulmadım.

Cvp: Kağlumbağalarla seyahat sorunu!

kısa süreli gittiğin için unutma olasılıkları yok.

Geri donus icin tesekkurler bende bu hizmetin kalitesini merak ediyordum
Fiyat olarakta bilgilendirme yapar misiniz ?

Cvp: RE: Kağlumbağalarla seyahat sorunu!

Alisarp' Alıntı:
Geri donus icin tesekkurler bende bu hizmetin kalitesini merak ediyordum
Fiyat olarakta bilgilendirme yapar misiniz ?

Dediğim gibi ben bakımlarından memnun kalmadım. Tedavi konusunda iyi olabilir, sonuçta veteriner. Bakımıyla kendisi değil de stajyer ilgileniyor sanırım ama yine de bakımları da önemli. Hastalık kapma riskleri mevcut. Kişisel düşüncem bu, etkilemek istemem.

Günlüğü tek kaplumbağa için 10 TL. Aynı evden iki tane olduğu için benden günlüğüne toplamda 15 TL aldılar.

Geri