mailto:/Pqp3j8.jpg
Annie'nin yarın ki kahvaltısı
Kıvırcığa iyice alıştı.Arada bir yaprak mangonun altına koyuyorum mangoya alışsın diye altına giriyor ama kaşındığını görmedim daha varsa yoksa filtrenin ızgarası ısıtıcının vantuzu.Çoğu kabuğu döktü ama bazı yerlerde neredeyse 1 aydır hiç kabuk atmadı.Özellikle kuyruğa yakın bölgelerde.Zaten alt kabuktan hiç atmadı.Atması gerekirmi bilmiyorum.
Buda iki hafta önceki görüntüsü:
mailto:/g5nj53.jpg
mailto:/n7kYLV.jpg
Haftada 1- 2 defa verebileceğim yeşillik vb. ek gıda ne tavsiye edersiniz?
Kıvırcığı örnek vermek gerekirse haftada bir reptomin verdiğim gün sürekli kabızlık hazımsızlık çekiyordu.Zeytinyağı vs uğraşıyorduk.Şimdi reptomin verdiğim gün 2 minik yaprak kıvırcık veriyorum sıkıntı çekmiyor.Öğrenmek istediğim bir diğer konu yemi kafa hacmi kadar veriyoruz kıvırcığı günlük baz alarak ne miktarda verebiliriz? Birde haftada kaç günde bir verebilirim?
Teşekkürler.
Annie'nin yarın ki kahvaltısı
Buda iki hafta önceki görüntüsü:
mailto:/g5nj53.jpg
mailto:/n7kYLV.jpg
Haftada 1- 2 defa verebileceğim yeşillik vb. ek gıda ne tavsiye edersiniz?
Kıvırcığı örnek vermek gerekirse haftada bir reptomin verdiğim gün sürekli kabızlık hazımsızlık çekiyordu.Zeytinyağı vs uğraşıyorduk.Şimdi reptomin verdiğim gün 2 minik yaprak kıvırcık veriyorum sıkıntı çekmiyor.Öğrenmek istediğim bir diğer konu yemi kafa hacmi kadar veriyoruz kıvırcığı günlük baz alarak ne miktarda verebiliriz? Birde haftada kaç günde bir verebilirim?
Teşekkürler.