Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kanaryalarım muhabbet kuşu yemi yer mi?

savas_yok

Gümüş 1 Üye
Katılım
13 Kas 2018
Mesajlar
213
Merhaba sorum başlıktaki gibi. Şuan kanarya yemi bitmiş getir markette muhabbet kuşu yemi mevcut alsam yerler mi? Yani zararı vs. olur mu bir kaç gün idare ederlerse zaten eski yemden alacağız bilgisi olan var mıdır? Yoksa yeşillik yulaf vs. vereceğim
 
Muhabbet kuşları papağanlar gibi kabuklu yemleri soyup yiyecek gaga yapısına sahipler kanaryanın böyle bir yeteneği ve gaga yapısı yok. Dolayısıyla muhabbet yemi hazımsızlık yapıp dokunabilir.
 
Haşlanmış ve soğutulmuş yumurtayı deneyin belki yer. Yarıya bölün ve kafeste yere koyun. Ertesi gün didiklemezse alırsınız.
 
Haşlanmış ve soğutulmuş yumurtayı deneyin belki yer. Yarıya bölün ve kafeste yere koyun. Ertesi gün didiklemezse alırsınız.
Teşekkürler biraz yeşillik ve yulaf ezmesi koydum size yazdıktan sonra hocam. Baktım büyük gibiydi muhabbet kuşu yemi yiyemezler diye düşündüm.
 
Geri
Üst