Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaolumbagam yemek yemiyor

alperenkcmn

Yeni Üye
Alali 1.5 ay oldu dişi henuz bikac aylik son hafta hic yemek yemiyor atiyorum veterinere goturduk bisey yok dediler multivitamini var suyunu degistirdigimde sıkıyorum yem atiyorum yemiyor kis uykusuna yatmis olabilirmi

Foruma hoşgeldin.

Kabuk boyu kaç cm? Baştan kuyruğa kabuk boyu.

Akvaryumda mı bakıyorsun? Ölçüsü nedir?

Su ısıtıcısı, kuru alan, ısıtma lambası ve filtre var mı?

Yem ne marka?

Hosbuldum

Olcmedim suan bir sebepten dolayi evde degilim

Akvaryumda bakmiyorum plastik kapta bakiyorum ama en kisa surede akvaryuma gecicem

Kuru alan var akvaryum almadanda ultraviole lamba alicam

Yem tetra marka

Foruma hoşgeldin.

Kabuk boyu kaç cm? Baştan kuyruğa kabuk boyu.

Akvaryumda mı bakıyorsun? Ölçüsü nedir?

Su ısıtıcısı, kuru alan, ısıtma lambası ve filtre var mı?

Yem ne marka?
Hosbuldum

Olcmedim suan bir sebepten dolayi evde degilim

Akvaryumda bakmiyorum plastik kapta bakiyorum ama en kisa surede akvaryuma gecicem

Kuru alan var akvaryum almadanda ultraviole lamba alicam

Yem tetra marka

Merhabalar ,

Eczaneden gentagut göz damlası alın.
Gentagutu sabah-akşam hayvanı 45 derece açıyla tutarak ağzına da 2 damla damlatın. Eğer ağzını açmazsa hayvanı dik tutup 10-15 saniye arayla 3 damla ruj sürermiş gibi ağzına sürün o vaziyette hayvanı biraz bekletin.

İnternetten deep fix reptivit vitamin damla alın. Onu da 1 hafta boyunca gentadan farklı bir vakitte her gün ağzına 1 damla damlatın. Ağzını açmazsa dik tutup ağzına 1 damlayı sürün o vaziyette hayvanı biraz bekletin.

Gentagutla vitamini farklı zamanlarda verin.

Bu süreçte hayvanın esintiye maruz kalmadığından emin olun.

Kaynamış suya kıyma parçasını atıp birkaç dakika bekletip çıkarın soğutup verin.Haşlanmış yumurta akı vermeyi de deneyebilirsiniz.

Su ısıtıcı ve ısıtma lambası elzem malzemelerdir.

Akvaryum gelinceye kadar ısıtma lambasıyla idare edin geldikten sonra su ısıtıcıyı da takarsınız.

Su ısıtıcıyı 28 dereceye ayarlayacaksınız.

Isıtma lambasıyla alakalı burdan bilgi edinebilirsiniz;

Akvaryum kuru alanıyla alakalı burdan bilgi edinebilirsiniz;

Genel kaplumbağa bakımıyla alakalı bu konudan bilgi edinebilirsiniz;

Geri