furkangiller
Bronz 5 Üye
Sn. Forum üyeleri:
Kaplumba alacağım. Bundan öncede kaplumbağa almıştım ve akvaryumum 30x30x40 dı. Sonra bir gün sinirlendikten sonra hepsini bir petshopa verdim. Şimdi tekrar heveslendim. Kaplumbağa alacağım 2 tane. 1 ini gelecek sene büyültüp akrabama vereceğim. Diğeri ise ömürlük olacak.
Şuanda yapmayı düşündüklerim şunlar:
1-)50x30x30 veya 80x30x30 büyüklüğünde bir akvaryum yapmak.
2-)Isıtıcı almak.
3-)Bir iç filtre alıp el yapımı dış filtre oluşturmak.
4-)15x30x15 büyüklüğünde kuru alan akvaryumu yapmak,
5-) Kaplumbağayı almak.
Burada süslemelerde olacak fakat şuanda tüm parayı birden çıkarmak zor olduğu için elimde olan malzemeleri koyacağım, daha sonra silis kum denilen kum varmış ondan alacağım.
Şimdi sormak istediklerim ise;
Bizim burada Tetra Fauna yemi var işimi görürmü, Silis kumu nasıl anlarız, bir eksikliğim varmı ?
Yardımlarınız içinden şimdiden teşekkürler. Bu arada yaşım 15.
Kaplumba alacağım. Bundan öncede kaplumbağa almıştım ve akvaryumum 30x30x40 dı. Sonra bir gün sinirlendikten sonra hepsini bir petshopa verdim. Şimdi tekrar heveslendim. Kaplumbağa alacağım 2 tane. 1 ini gelecek sene büyültüp akrabama vereceğim. Diğeri ise ömürlük olacak.
Şuanda yapmayı düşündüklerim şunlar:
1-)50x30x30 veya 80x30x30 büyüklüğünde bir akvaryum yapmak.
2-)Isıtıcı almak.
3-)Bir iç filtre alıp el yapımı dış filtre oluşturmak.
4-)15x30x15 büyüklüğünde kuru alan akvaryumu yapmak,
5-) Kaplumbağayı almak.
Burada süslemelerde olacak fakat şuanda tüm parayı birden çıkarmak zor olduğu için elimde olan malzemeleri koyacağım, daha sonra silis kum denilen kum varmış ondan alacağım.
Şimdi sormak istediklerim ise;
Bizim burada Tetra Fauna yemi var işimi görürmü, Silis kumu nasıl anlarız, bir eksikliğim varmı ?
Yardımlarınız içinden şimdiden teşekkürler. Bu arada yaşım 15.