Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağa alacağım, almadan önce eksiklerim neler bakarmısınız ?

Cvp: Kaplumbağa alacağım, almadan önce eksiklerim neler bakarmısınız ?

cem' Alıntı:
dediğin doğru furkan şimdi yapsan soğukta silicon kurumaz, evde yapsan kokudan durulmaz. neslihanın fikride fena değil. baharı bekleyebilirsin. hayvanların hastalanma riskide ortadan kalkmış olur. bu süreçtede bilgilerini artırmış olursun. kışın bazı ekipmanlarda indirimde olur. ucuz bulduklarını da şimdiden toplarsın. zaman olunca bu işleri kafan rahat şekilde yapmak daha iyi.
Bakalım duruma göre değişecek olay. Eğer bir yerden para gelirse hazır akvaryumda alabilirim. Ama kendim yapmaktan yanayım.

eğer bulunduğun şehire denk gelirsen buradaki "sahiplendirme" konusundan bakıp kaplumbağa alabilirsin. bazı arkadaşlar çeşitli sebeplerle bakamadığı durumda petshopa iade etmektense sahiplendirme yoluna gidiyor. hayvanlarda sersebil olmamış olur. bazı arkadaşlarda ekipmanlarıyla birlikte veriyor.

cem' Alıntı:
eğer bulunduğun şehire denk gelirsen buradaki "sahiplendirme" konusundan bakıp kaplumbağa alabilirsin. bazı arkadaşlar çeşitli sebeplerle bakamadığı durumda petshopa iade etmektense sahiplendirme yoluna gidiyor. hayvanlarda sersebil olmamış olur. bazı arkadaşlarda ekipmanlarıyla birlikte veriyor.

O zaman seri takip edeyim bakmıştımda izmir de olan bulamadım. Bulursam hemen sahiplenirim :))

furkan izmirdeysen orada altın akvaryumdan silis kum alabilirsin hesaplıdır. iki cins var un gibi ince olan değil biraz büyüğü olanı alacaksın. 10 kg'lik poşette 15 tl. orada mango kökü ve 10 tl'ye dalgıç florasanda satılıyor 6 W mavi renk. ben yazlığa oradan yaklaşık 140 lt'lik akvaryumu indirimli 80 tl'ye almıştım. ölçüleri 80*36*48h

cem' Alıntı:
furkan izmirdeysen orada altın akvaryumdan silis kum alabilirsin hesaplıdır. iki cins var un gibi ince olan değil biraz büyüğü olanı alacaksın. 10 kg'lik poşette 15 tl. orada mango kökü ve 10 tl'ye dalgıç florasanda satılıyor 6 W mavi renk. ben yazlığa oradan yaklaşık 140 lt'lik akvaryumu indirimli 80 tl'ye almıştım. ölçüleri 80*36*48h

Akvaryum çok hesaplı ben İzmir/Torbalıdayım hocam. Siz izmirin neresinden aldınız bu ekipmanları ?

bu petshopların bulunduğu bir bulvar var. adresi: altın akvaryum Kamil tunca Bul N:66 Altındağ Bornova, 35080 İzmir
(0232) 458 6908 yolun sonuna doğru. ben aldığımda kampanya vardı hala sürüyor mu bilmiyorum.

ben temmuz gibi almıştım iki tane daha bu ölçüde vardı. gerçi her çeşit boyda akvaryum var orada.

linki vereyim orada harita planı da var.

https://www.google.com.tr/search?q=alt%C4%B1n+akvaryum+izmir&rlz=1C1ASAC_enTR462TR477&oq=alt%C4%B1n+akvaryum+izmir&aqs=chrome..69i57j0l3.7472j0j8&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=122&ie=UTF-8

https://tr-tr.facebook.com/pages/ALTIN-AKVARYUM/144034592344388

Geri